4 workshops voor het goede doel

Workshops voor het goede doel

Heb jij het idee dat je te weinig uit Sportlink Club.Basis haalt of ben je verantwoordelijk voor het contributiebeheer binnen jouw vereniging? Kom dan naar één van de workshops op 17,23,29 mei en 7 juni. Deze workshops organiseren wij voor de verenigingen, maar ook zeker voor het goede doel: Knowledge for Children!

In Nieuwegein en Amsterdam organiseren we workshops welke onderverdeeld zijn per onderwerp.
Wil je meer te weten te komen over de ledenadministratie, standaard instellingen, wedstrijdzaken en handige tips&tricks van Club.Basis? Kom dan 17 mei naar Nieuwegein of 23 mei naar Amsterdam.
Op 29 mei en 7 juni laten we je alle mogelijkheden zien van Club.Contributie. Van de algemene instellingen tot totale facturatie, afhandeling hiervan en eventuele aanmaningen.

Sportlink sponsort het goede doel

Voor deelname aan de workshop vragen wij een bijdrage van €15,00. Deze bijdrage is niet voor onszelf, maar doneren wij aan Knowledge for Children. Dit is een goed doel wat zich richt op het onderwijs voor de kinderen in Oeganda. Sportlink helpt graag de kinderen in Oeganda en natuurlijk ook de sportverenigingen in Nederland. Op deze manier denken wij een goede combinatie te hebben en te helpen. Schrijf je in via onderstaande button!

Heb je geen interesse in een workshop, maar steun je wel ons idee en daarmee de kinderen in Oeganda? Wij zijn blij met ieder bedrag! Doneren kan hier.

 

 

 

 

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Inschrijven