10 redenen waarom een Sportlink pakket bij jouw club past

Wat hebben onze Club.Pakketten voor jouw vereniging te bieden? En wat maakt een Club.Pakket nou zoveel handiger dan losse producten van andere leveranciers? We zetten 10 belangrijke redenen op een rij om te laten zien wat een Sportlink Pakket nou zo bijzonder maakt.

1. Alles-in-een: WEB + APP + TV

Met het Sportlink pakket deel je al het clubnieuws direct op je website, op de tv in de kantine. Geen aparte partij voor je website en weer iemand anders die zorgt voor content op de tv in de kantine.  Maar alles bij Sportlink, dus heb je vragen dan weet je direct bij wie je moet zijn.

2. Alle informatie komt direct uit de bron

Zowel in Sportlink Club als op alle wedstrijdformulieren wordt alle informatie over de club en over de wedstrijden ingevoerd. Die informatie staat direct op je website, op de tv in de kantine en in de Voetbal.nl app. Dus geen extra werk of extra koppelingen naar andere systemen.

3. Extra inkomsten voor de club, altijd lekker!

Met de Club.Pakketten geef je clubsponsors een extra podium om gezien te worden door leden en fans van de club. Kortom, het bereik wordt groter en daar hebben sponsors meer geld voor over. Daarnaast kun je bij de pakketten ook landelijke adverteerders, die wij aandragen, inzetten.

4. Maak leden en fans blij

Leden zijn blij met de club als ze in de kantine al het clubnieuws terug zien komen. En als ze direct via een push-bericht op de hoogte worden gebracht als bijvoorbeeld een wedstrijd niet doorgaat. Betrek leden nog meer bij de club!

5. Bespaar geld op alle fronten

Waar je nu wellicht een apart bedrag betaalt voor de website, een andere partij verantwoordelijk is voor een oplossing om de tv te voorzien van content, kun je bij Sportlink op al deze fronten geld besparen. Minder kosten, besparingen en je verdient geld met Club.Ads!

6. Geef sponsors een extra podium!

Meer geld verdienen zonder echt iets te hoeven doen. Simpeler kan het niet. Zowel op de website, op de tv schermen in de kantine en in de Voetbal.nl kunnen sponsoruitingen en advertenties geplaatst worden. En daar hebben de lokale sponsors geld voor over!

7. Jouw club, nu ook op social media

Nieuwsbrieven, clubbladen, reclameborden langs de velden. Het is hartstikke nodig! Maar de jeugd wil ook wat! En die kijken vooral op social media voor al het nieuws rondom de club. En ook die mogelijkheid heb je met de Club.Pakketten.

8. Veel minder tijd kwijt aan randzaken, meer tijd voor sport

Alle systemen doen het werk, informatie uit Sportlink en clubnieuws worden automatisch getoond op TV, op de website en in de app. Je stelt alles 1 keer in en laat het systeem het werk doen! Kortom, minder tijd bezig aan administratie en meer tijd om op en langs de velden te staan.

9. Extra Sportlink modules krijgen veel meer waarde voor de club

Allerlei informatie uit Sportlink Club worden met behulp van de pakketten op TV, de website en in de app getoond. Maar juist onze modules zoals Club.Vrijwilligers en Club.Trainingen krijgen nog meer waarde. Want juist als alle trainingsoverzichten en vrijwilligerstaken ook in de app en op tv terugkomen, dan worden de leden en fans pas echt blij!

10. Een volwaardig team staat klaar om je te helpen

We horen van veel verenigingen dat ze bij hun huidige TV of Web leverancier afhankelijk zijn van 1 of 2 medewerkers die hulp kunnen bieden. Bij Sportlink staat er altijd wel 1 van onze 25 collega’s in de startblokken om je te helpen bij vragen. Online via social media, per telefoon, in ons forum of tijdens onze bijeenkomsten. Je staat er nooit alleen voor!

Alles weten over de Club.Pakketten voor jouw club? Laat je terugbellen zodat je volledig op de hoogte bent van alle informatie rondom de Club.Pakketten. Vul hieronder je gegevens in en wij bellen je terug.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Inschrijven