Voordelen

  • Inzicht in mijn team, uitslagen, standen en programma

  • Gekoppeld aan de gegevens in Sportlink

  • Informatie over alle teams in de competitie

  • Inzicht in leuke teamprestaties en statistieken

  • Eenvoudig navigeren naar de accommodatie bij een uitwedstrijd

  • Geef het resultaat van de wedstrijd door via het wedstrijdformulier

Sportlinked, op de hoogte blijven van jouw sportwedstrijden is gemakkelijker dan ooit

Met de app blijf je eenvoudig op de hoogte van je team, de prestaties en het programma. Doordat de uitslagen direct via de app worden verwerkt, ben je direct op de hoogte van de stand van zaken in je poule. Waterpolofans kunnen zelfs live wedstrijden volgen. Ook kunnen we leuke statistieken presenteren die je helpen in de voorbereiding op je wedstrijd. Tel daar bij op dat je je aan- of afwezigheid via de app kan doorgeven, direct de route naar een uitwedstrijd kan zien en je hebt een app die niet alleen een belangrijke plaats inneemt in de organisatie maar zeker ook in de beleving van je sport.

De app groeit meer-en-meer naar een platform waar alles rond je sport en rond je club samenkomt. Gebruikt je vereniging de module Club.Vrijwilligers? Dan zijn je vrijwilligerstaken inzichtelijk inclusief de mogelijkheid om te ruilen mocht je een keer niet kunnen. Gebruikt je vereniging Club.Trainingen? Dan zie je ook wanneer je trainingen zijn en kan je je aan- of afwezigheid via de app doorgeven. Gebruikt je vereniging Club.App, dan kun je direct een pushbericht ontvangen als er belangrijk nieuws is.

Voor wie?

De app Sportlinked is momenteel beschikbaar voor:

  • Handbal
  • Korfbal
  • Honk- en softbal
  • Waterpolo


Met Sportlinked kunnen alle wedstrijdgegevens op een tablet of smartphone worden ingevoerd. Erg handig!

Sportlinked, een gebruiksvriendelijke app met een duidelijk overzicht van alle uitslagen, programma’s en standen.

mDWF is momenteel beschikbaar voor handbal, korfbal, waterpolo, honk- en softbal

Voor het gebruik van de app en introductie wordt nauw met de bond samengewerkt. Belangrijk hierbij is natuurlijk het digitale wedstrijdformulier, afgekort DWF.  En in het geval van de app zelfs tot mDWF, mobiel digitaal wedstrijdformulier. Dit mDWF is belangrijk bij de uitrol van de app binnen een sport. De app is momenteel beschikbaar en wordt uitgebreid zodat u nog meer mogelijkheden heeft. In de toekomst is Sportlinked ook voor meerdere sporten beschikbaar.

Wanneer is de app beschikbaar voor voetbal?

Deze vraag is ons veel gesteld. Heel veel zelfs. En het antwoord is eenvoudig: de app voor het vastleggen van wedstrijdzaken voor het zaalvoetbal is beschikbaar! Wat kun je met de KNVB Wedstrijdzaken app en wie binnen de vereniging kan er gebruik van maken? Lees er alles over op deze pagina.

Augustus 2017 komt er naast de app Wedstrijdzaken een vernieuwde Voetbal.nl app waar alle leden, fan en toeschouwers gebruik van kunnen maken voor standen, uitslagen, programma’s, vrijwilligerstaken, kleedkamerindeling en nog veel meer.

 

NIEUW! Club.Mobiel is beschikbaar!

Club.Mobiel, de nieuwe tool van Sportlink waarmee u uw leden, sponsors en de penningmeester blij maakt. Club.Mobiel maakt het mogelijk sneller en directer met leden te communiceren, logo’s van sponsors te tonen en inzicht krijgen in het gebruik door uw leden.

Bekijk direct alle mogelijkheden Club.Mobiel


Sportlinked gebruiksvoorwaarden

Sportlinked PrivacybeleidSportlink actueel

25 juli, 2017

Aan de slag met de KNVB Wedstrijdzaken app

Houd jij je rondom de wedstrijden bezig met het wedstrijdformulier? Of ben jij aanvoerder, teammanager, wedstrijdsecretaris of clubscheidsrechter? Dan kun je vanaf de start van het seizoen 2017-2018 aan de slag met de KNVB Wedstrijdzaken App waarmee je digitaal het… Meer lezen

27 juni, 2017

Onderhoud aan Sportlink op 3 juli

Alles is weer online en jullie kunnen aan de slag. Aan het werk met Contributie? Let dan goed op: De oude sporten kunnen nog zichtbaar  zijn. (zaterdag en zondag). Deze (oude) spelactiviteiten/producten verdwijnen als je een nieuw contributieseizoen aanmaakt. Belangrijk… Meer lezen

21 juni, 2017

Club.Website en Club.TV nu nog meer mogelijkheden

We zijn enorm druk met alle voorbereidingen op de nieuwe Voetbal.nl app. Maar ondertussen zitten we niet stil en zorgen we er ook voor dat onze losse modules worden door ontwikkeld. Zo hebben we een aantal vernieuwingen doorgevoerd voor Club.Website… Meer lezen

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief