Voordelen

 • Alle informatie uit Club.Basis direct op uw website

 • ”Mijn” omgeving op de website

 • Eenvoudig te beheren

 • Volledige website inclusief hosting
 • Voor zowel beginners als ervaren gebruikers

 • Responsive: uw website op mobiel, tablet, laptop en computer

Hoe werkt het?

 • U bestelt Club.Website in de webshop
 • Wij nemen contact met u op
 • U ontvangt een intakeformulier van ons
 • Stuur intake formulier terug, wij zetten de basis site klaar
 • Telefonische uitleg van de werking.
 • Gefeliciteerd, u kunt aan de slag met uw nieuwe website!

Is de vereniging toe aan een moderne en nieuwe website?

De website is het uithangbord van elke vereniging. Met Club.Website beschikt je club over dé website om te communiceren met leden en bezoekers via computer, tablet en mobiel. Eigenlijk zoals het hoort in 2017. Kost het iedere week veel tijd om leden via de website te voorzien van clubnieuws? Of is de verenigingswebsite door de jaren heen verouderd? Blijven bezoekers weg?

Integreer uw website met uw relatiegegevens

Club.Website is volledig gekoppeld aan Sportlink. In Sportlink staan onder meer leden, teamindelingen en sponsoren. Maar ook actuele informatie zoals wedstrijden, uitslagen, standen en afgelastingen. Al deze informatie is relevant om te delen via de website. Maar handmatig de gegevens uitwisselen kost ontzettend veel tijd. Club.Website is gekoppeld aan Sportlink. Een aanpassing in Sportlink staat dus ook direct op de website. Maak het iedereen makkelijk en laat Club.Website het werk doen! Alle informatie altijd actueel!

Uw eigen huisstijl

Wij zetten het product Club.Website, op basis van de door jouw gekozen template, klaar voor jullie vereniging. Daarna is het aan de webbeheerder om de website te voorzien van teksten, afbeeldingen, etc. De Sportlink widgets zorgen ervoor dat de gewenste informatie uit de Sportlink op de website wordt getoond. De website is prima te beheren met behulp van ons beheersysteem. De koppeling met Sportlink zorgt dat de info uit Sportlink als vanzelf op het scherm verschijnt.

Benieuwd naar voorbeelden van Club.Websites?

Bekijk vooral onderstaande voorbeelden. Bekijk ze niet alleen op de computer maar ook op de telefoon en/of tablet. Dan weet je gelijk wat je mag verwachten!

Lijken alle websites, die met Club.Website zijn gemaakt, op elkaar?
Het antwoord is ‘nee’. Er is keuze uit meerdere soorten lay-outs. Hieronder een aantal voorbeelden waaruit blijkt dat elke site uniek kan zijn:

‘Mijn omgeving’ voor alle leden

Is een van uw leden bijvoorbeeld verhuisd en moet er een adres gewijzigd worden, dan kan het lid dit zelf op de website aanpassen. Leden kunnen namelijk inloggen op Club.Website zodat ze op een ‘eigen’ omgeving komen. Hier hebben zij de mogelijkheid om gegevens te wijzigen. Zodra het lid op uw website de adresgegevens heeft gewijzigd, dan wordt dit automatisch en direct in de ledenadministratie in Club.Basis gewijzigd. Maar ook nieuwe leden kunnen zich aanmelden via de website. Voor nieuwe leden erg gemakkelijk, voor huidige leden erg duidelijk en er wordt een hoop werk bespaard voor de ledenadministrateur van de vereniging.

Direct resultaat

Zodra je nieuws, foto’s en nog meer informatie wilt toevoegen, dan zie je direct welk resultaat het heeft op de website. Niet eerst lastig op een andere pagina inloggen en er daarna achter komen dat het er op de website eigenlijk niet zo uitziet als je zou willen. Direct het resultaat zien en niet voor verrassingen komen te staan. Erg gebruiksvriendelijk!

Voor wie geschikt?

Club.Website is ideaal voor een vereniging waarbij ‘standaard oplossing’ en ‘content’ eisen en wensen zijn. Club.Website is een snel te implementeren oplossing. Bovendien is binnen de vereniging geen overdreven technische kennis vereist.

Liever zelf een website ontwikkelen? Of net heel flink geïnvesteerd in de website? Dan is het ook mogelijk om alleen gebruik te maken van de gegevens uit Sportlink. Dan is Club.Dataservice wellicht een betere oplossing voor uw vereniging.

Twijfels? Bel dan vooral de servicedesk!

Nieuw in Club.Website: Vrijwilligerstaken én verenigingsactiviteiten direct op je site!

Het regelen van vrijwilligers is al lastig genoeg. Hoe bereik je leden en toeschouwers met de de herkenbare vraag ‘heb je zaterdag een uurtje vrij om achter de bar te staan?’ Het blijft intensief om mensen in de kantine aan te spreken. Wellicht komt daarom het vrijwilligerswerk nog steeds regelmatig op dezelfde schouders terecht. Wij denken dat we je kunnen helpen.

Vanaf nu kun je namelijk alle vrijwilligerstaken die je in Sportlink Club hebt vastgelegd, direct en automatisch op je verenigingswebsite publiceren. Kortom, iedereen is er direct van op de hoogte wanneer en waar er vrijwilligerswerk van hen wordt verwacht. Het lijntje tussen de vrijwilligers en de vrijwilligerscoördinator wordt zo een stuk korter.

Niet alleen vrijwilligerstaken, maar ook alle verenigingsactiviteiten kun je automatisch op je website publiceren. Van de zomerse barbecue tot het eindejaarsfeest. Informeer je leden en fans niet alleen via het clubblad of per mail, maar ook met een actuele planning van de verenigingsactiviteiten op de website!
Maak van jouw club de ideale club met de Sportlink Club.Pakketten

Ontdek de voordelen

Club.Pakket

Goed

Starterspakket

 • Voetbal.nl app met functies uit Sportlink
 • Compleet narrowcasting syteem
 • Gegevens vanuit Sportlink
 • Inclusief Club.Ads voor extra inkomsten
 • Betaal voor maximaal 800 leden

Eenmalig € 99,-
en per lid voor

€ 1,75

Bestel direct

Toon alle mogelijkheden 

Club.Pakket

Ideaal

Alles-in-een-oplossing

 • Voetbal.nl app met functies uit Sportlink
 • Compleet narrowcasting syteem
 • Gegevens vanuit Sportlink
 • Inclusief een compleet nieuwe website
 • Uw nieuwe website gevuld met Sportlink informatie
 • Inclusief Club.Ads voor extra inkomsten
 • Betaal voor maximaal 800 leden

Eenmalig € 495 € 99,-
en per lid voor

€ 2,55

Bestel direct

Toon alle mogelijkheden 

Club.Pakket

Beter

Kant-en-klare oplossing

 • Voetbal.nl app met functies uit Sportlink
 • Compleet narrowcasting syteem
 • Gegevens vanuit Sportlink
 • Uw huidige site gevuld met Sportlink informatie
 • Inclusief Club.Ads voor extra inkomsten
 • Betaal voor maximaal 800 leden

Eenmalig € 125 € 99,-
en per lid voor

€ 2,45

Bestel direct

Toon alle mogelijkheden 

Bekijk ook eens

Link

productgrid-basis

Club.Basis

Maak het besturen van de vereniging gemakkelijk. Club.Basis is de basis van een online oplossing voor alle bestuurders en vrijwilligers in uw vereniging.

Link

productgrid-contributie

Club.Contributie

Met een druk op de knop berekent u de contributie voor al uw leden. Het organiseren en innen van contributie en andere kosten wordt met Club.Contributie een stuk eenvoudiger!

Link

productgrid-boekhouding

Club.Boekhouding

Altijd en overal de financiële administratie van uw vereniging beschikbaar, in één overzichtelijk boekhoudsysteem.

Link

productgrid-dataservice

Club.Dataservice

Toon volledig automatisch competitiegegevens en verenigingsinformatie vanuit Sportlink Club, op uw eigen site.

Link

productgrid-opleidingen

Club.Opleidingen

Met Club.Opleidingen kunt u opleidingen en cursussen organiseren. Het organiseren van opleidingen binnen uw vereniging was nog nooit zo eenvoudig.

Link

productgrid-trainingen

Club.Trainingen

Alle trainingen snel inplannen voor het hele seizoen. Voeg trainingslocaties en de kleedkamerindeling toe en deel de hele planning met alle leden. Maakt het allemaal net iets leuker en gemakkelijker.

Link

productgrid-vrijwilligers

Club.Vrijwilligers

Met Club.Vrijwilligers betrekt u de vrijwilligers in de planning en taakverdeling van alle vrijwilligerstaken en zorgt u ervoor dat de coördinatie van de vrijwilligers soepel verloopt.

Link

productgrid-website

Club.Website

Een moderne website, volledig afgestemd op uw vereniging. Door de koppeling met Sportlink Club is dit een optimaal interactiekanaal met uw leden en betrokkenen.

Link

productgrid-app

Club.Mobiel

Club.Mobiel biedt meer dan alleen de mogelijkheid om te communiceren met uw leden. Met Club.Mobiel kunt u sponsors blij maken en zodoende ook meer inkomsten genereren.

Link

productgrid-ads

Club.Ads

Sponsors zijn belangrijk voor het verenigingsleven — van levensbelang zelfs. Met Club.Ads biedt u sponsors een maximaal podium om zich te profileren. Publiceer eenvoudig op diverse kanalen.

Link

productgrid-tv

Club.TV

Sportlink Club.TV is de meest moderne narrowcast oplossing voor de kantine waarmee u leden én gasten kunt informeren en betrekken bij uw club.

Op Club.Website zijn voorwaarden van toepassing. Een gedetailleerde beschrijving is te vinden in de online handleiding van Club.Website in het support center.

Sportlink actueel

24 april, 2017

20 bijeenkomsten samengevat in 5 alinea’s

De Club.Pakketten, je hebt er vast al een en ander over gehoord… Tenminste, we hopen dat er binnen de voetbalverenigingen flink over wordt gesproken. Sinds enkele maanden kunnen alle voetbalclubs namelijk aan de slag met de nieuwe Club.Pakketten om zodoende… Meer lezen

19 april, 2017

Sportlink Club opnieuw uitgebreid!

Het bestuur, alle leden, de clubsponsors, de leverancier van de frisdrank... Allerlei relaties binnen en rondom de club die (in)direct wel met elkaar te maken hebben en in bepaalde mate ook afhankelijk zijn van elkaar. Samen zorg je er tenslotte… Meer lezen

21 april, 2017

Een echte clubman bij Sportlink

Clubs meer en beter helpen. Dat is ons doel. En de mogelijkheden worden steeds uitgebreider. Waar Sportlink vroeger vooral als ledenadministratie, contributie en boekhouding werd gezien, helpen we nu verenigingen met nog veel meer toepassingen. Denk aan apps, denk aan… Meer lezen

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief