Voordelen

 • Kosteloos gebruik van Club.Basis en Club.Contributie

 • Ledenadministratie direct gekoppeld met het NHV

 • Spelersactiviteiten toevoegen, waaronder recreant veld en zaal

 • Organisatie en planning van (oefen)wedstrijden

 • Gratis extra opties speciaal voor handbalverenigingen

Belangrijkste functies

 • Ledenadministratie, overschrijvingen en spelerspassen
 • Programma, uitslagen en standen
 • Accommodatieplanning en veldindeling
 • Communicatietools zoals e-mail

Ledenadministratie voor de handbalvereniging

Met Sportlink beschikt u over het meest uitgebreide en meest gebruikte ledenadministratiepakket van Nederland. Bovendien kunt u door afspraken die de NHV met ons heeft gemaakt, profiteren van vele voordelen. Duizenden verenigingen in Nederland ervaren dagelijks het gemak van onze ledenadministratie software.

Sportlink is ontwikkeld voor en door de sport. Met als enige doel bestuurders en vrijwilligers te helpen met de organisatie van de handbalvereniging. Competitieprogramma’s, ledenadministratie, zaal- en veldcompetities, sponsoren, vrijwilligerswerk. Alles wat bij het besturen van een handbalverenging komt kijken, ondersteunen we met onze software. Daardoor blijft er meer tijd over voor waar het echt om gaat: handbal!

Sportlink Services werkt samen met het NHV om de handbalverenigingen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Deze samenwerking heeft tot gevolg dat het NHV geheel kosteloos Club.Basis en Club.Contributie ter beschikking stelt aan alle aangesloten verenigingen. Met deze oplossingen heeft u als handbalvereniging de basis in handen om eenvoudig de ledenadministratie en contributie te organiseren.

Speciaal aanbod voor handbal

In samenwerking met het NHV krijgt uw handbalvereniging een extra uitgebreide versie van Club.Basis. Dit betekent dat handbalvereniging naast Club.Basis en Club.Contributie over extra mogelijkheden beschikken om de verenigings- en wedstrijdadministratie te vereenvoudigen. Handbalverenigingen kunnen gebruik maken van:

 • Inzicht in programma, standen en uitslagen in Sportlinked
 • Ledenopbouw en ledenverloop inzien
 • Inzicht in de verenigingsstatistieken
 • Wedstrijdformulieren invullen in Sportlinked
 • Spelerspassen aanmaken
 • Overschrijvingskaarten vastleggen
 • Accommodatieplanning en bezetting van velden
 • Bezwaar maken voor overschrijven
 • Dispensaties registreren
 • Niet ingedeelde spelers zoeken en registeren
 • Inzien van wedstrijdprogramma’s en uitslagen
 • Onbeperkt leden, oud-leden en relaties registreren
 • Communiceren met uw leden via mail
 Bekijk ook eens

Link

productgrid-basis

Club.Basis

Maak het besturen van de vereniging gemakkelijk. Club.Basis is de basis van een online oplossing voor alle bestuurders en vrijwilligers in uw vereniging.

Link

productgrid-contributie

Club.Contributie

Met een druk op de knop berekent u de contributie voor al uw leden. Het organiseren en innen van contributie en andere kosten wordt met Club.Contributie een stuk eenvoudiger!

Link

productgrid-boekhouding

Club.Boekhouding

Altijd en overal de financiële administratie van uw vereniging beschikbaar, in één overzichtelijk boekhoudsysteem.

Link

productgrid-dataservice

Club.Dataservice

Toon volledig automatisch competitiegegevens en verenigingsinformatie vanuit Sportlink Club, op uw eigen site.

Link

productgrid-opleidingen

Club.Opleidingen

Met Club.Opleidingen kunt u opleidingen en cursussen organiseren. Het organiseren van opleidingen binnen uw vereniging was nog nooit zo eenvoudig.

Link

productgrid-trainingen

Club.Trainingen

Alle trainingen snel inplannen voor het hele seizoen. Voeg trainingslocaties en de kleedkamerindeling toe en deel de hele planning met alle leden. Maakt het allemaal net iets leuker en gemakkelijker.

Link

productgrid-vrijwilligers

Club.Vrijwilligers

Met Club.Vrijwilligers betrekt u de vrijwilligers in de planning en taakverdeling van alle vrijwilligerstaken en zorgt u ervoor dat de coördinatie van de vrijwilligers soepel verloopt.

Link

productgrid-website

Club.Website

Een moderne website, volledig afgestemd op uw vereniging. Door de koppeling met Sportlink Club is dit een optimaal interactiekanaal met uw leden en betrokkenen.

Link

productgrid-app

Club.Mobiel

Club.Mobiel biedt meer dan alleen de mogelijkheid om te communiceren met uw leden. Met Club.Mobiel kunt u sponsors blij maken en zodoende ook meer inkomsten genereren.

Link

productgrid-ads

Club.Ads

Sponsors zijn belangrijk voor het verenigingsleven — van levensbelang zelfs. Met Club.Ads biedt u sponsors een maximaal podium om zich te profileren. Publiceer eenvoudig op diverse kanalen.

Link

productgrid-tv

Club.TV

Sportlink Club.TV is de meest moderne narrowcast oplossing voor de kantine waarmee u leden én gasten kunt informeren en betrekken bij uw club.

Wat moet ik voor mijn vereniging betalen?

Door de samenwerking tussen Sportlink en de NHV heeft uw handbalvereniging de beschikking over extra producten. Ook gelden er extra voordelige tarieven voor uw vereniging. Zo heeft uw handbalvereniging gratis de beschikking over Club.Basis en Club.Contributie. Onderstaand vindt u het overzicht van de tarieven voor uw vereniging.

ProductEenmalige kostenVast bedrag per jaarPrijs per lid per jaar
Club.Basis---
Club.Contributie---
Club.Boekhouding €10.00 €50.00 €0.30
Club.Vrijwilligers €10.00 €0.00 €0.20
Club.Trainingen €10.00 €0.00 €0.20
Club.Opleidingen €10.00 €0.00 €0.20
Club.Website €495.00 €120.00 €1.25
Club.Dataservice €125.00 €0.00 €1.00
Club.Mobiel €0.00 €0.00 €1.00

Alle bedragen zijn in euro’s en exclusief 21% BTW.

Gebruik Sportlink en modules

SPORTLINK Club.Basis
6.909
SPORTLINK Club.Contributie
5.111
SPORTLINK Club.Boekhouding
1.014

Hulp is nooit ver weg

We staan voor je klaar om jou als sportbestuurder zo goed mogelijk te helpen. Persoonlijk, online of op locatie. Bekijk alle mogelijkheden op de Club.Impuls pagina.

Meer informatie

Sportlink actueel

24 april, 2017

20 bijeenkomsten samengevat in 5 alinea’s

De Club.Pakketten, je hebt er vast al een en ander over gehoord… Tenminste, we hopen dat er binnen de voetbalverenigingen flink over wordt gesproken. Sinds enkele maanden kunnen alle voetbalclubs namelijk aan de slag met de nieuwe Club.Pakketten om zodoende… Meer lezen

19 april, 2017

Sportlink Club opnieuw uitgebreid!

Het bestuur, alle leden, de clubsponsors, de leverancier van de frisdrank... Allerlei relaties binnen en rondom de club die (in)direct wel met elkaar te maken hebben en in bepaalde mate ook afhankelijk zijn van elkaar. Samen zorg je er tenslotte… Meer lezen

21 april, 2017

Een echte clubman bij Sportlink

Clubs meer en beter helpen. Dat is ons doel. En de mogelijkheden worden steeds uitgebreider. Waar Sportlink vroeger vooral als ledenadministratie, contributie en boekhouding werd gezien, helpen we nu verenigingen met nog veel meer toepassingen. Denk aan apps, denk aan… Meer lezen