249 euro korting & gratis Club.Toernooien

Momenteel maken meer dan 900 sportverenigingen gebruik van een mediapakket van Sportlink. We merken dat verenigingen de app en de website tijdens deze corona-periode nóg intensiever inzetten om binding met alle leden te houden.

Er wordt volop gecommuniceerd over de nieuwe planning van de trainingen… De regels op de club over corona en 1,5 meter… Het programma voor onderlinge oefenwedstrijdjes… En wat te denken van de nieuwe teamindelingen voor volgend seizoen? Deze informatie en nog veel meer delen de 900 clubs via de verenigingsapp, op de website én op social media. En het grote voordeel is: met het mediapakket van Sportlink wordt alles vanuit één systeem aangestuurd. Dit scheelt de teammanagers,  wedstrijdsecretarissen en andere vrijwilligers op de club enorm veel tijd en werk.

Klaar vóór aanvang van het nieuwe seizoen
Veel clubs kiezen nu voor het mediapakket zodat alles vóór aanvang van het nieuwe seizoen helemaal klaar staat. Wil jij dit ook? Dan gaan we dat regelen. Wij helpen jouw vereniging bij het aansluiten van het mediapakket zoals we dat eerder ook bij alle andere 900 clubs gedaan hebben.

249 euro korting en Club.Toernooien!
Kies je vóór 1 juli voor een mediapakket met Club.TV? Dan krijg je maar liefst 249 euro korting. En je krijg er een extra cadeautje bij: Club.Toernooien. Toch handig voor als er weer toernooitjes op de club georganiseerd worden!?

Start nu met het mediapakket. Bestellen doe je in de shop in Sportlink Club. Na je bestelling is het mediapakket direct beschikbaar voor het hele seizoen. Aan het eind van het seizoen wordt het abonnement automatisch verlengd, maar je kunt zelf bepalen of je door wilt. Geen meerjarige contracten waar je dus zomaar voor lange tijd aan vast zit.
Wil je eerst iemand van Sportlink spreken? Bel ons dan gerust!

Team Sportlink

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Inschrijven