Aan de slag met de KNVB Wedstrijdzaken app

Houd jij je rondom de wedstrijden bezig met het wedstrijdformulier?

Of ben jij aanvoerder, teammanager, wedstrijdsecretaris of clubscheidsrechter? Dan kun je vanaf de start van het seizoen 2017-2018 aan de slag met de KNVB Wedstrijdzaken App waarmee je digitaal het formulier voor alle zaken rondom een wedstrijd zoals spelersopgaaf, scores en tuchtzaken vastlegt.

Wat kun je met de app?

Met de app Wedstrijdzaken leg je het volledige wedstrijdformulier van jouw voetbalwedstrijd digitaal vast op je mobiele telefoon. Van spelersopgaaf tot wissels en van tuchtzaken tot het invoeren van de eindstand. Alles wat je voorheen op papier of op de pc deed, kun je nu in de app invoeren. Heb je akkoord gegeven op het wedstrijdformulier, dan wordt het formulier automatisch doorgestuurd naar de bond. Dit scheelt dus weer een hoop extra werk voor de club.

Wanneer en waar moet je fluiten?

Over het algemeen word je daar via de vereniging per mail of bijvoorbeeld per telefoon van op de hoogte gebracht. Vanaf nu word je ook via de op de hoogte gesteld. Zodra je bent aangesteld voor een wedstrijd, ontvang je automatisch een push-bericht op je smartphone. Zo weet je altijd waar en wanneer je moet fluiten! Handig toch?!

Check onze handige instructievideo’s!

Je staat er niet alleen voor, we helpen je waar mogelijk. Zo ook bij het gebruik van de app. Neem alvast een kijkje in de KNVB Wedstrijdzaken app en bekijk ondertussen hieronder onze video’s. Dan weet je precies hoe je de spelersopgaaf indient, hoe je de spelerspascontrole uitvoert en hoe je het wedstrijdverloop vastlegt. Veel succes!!

 

Spelersopgaaf

Spelersopgaaf

Spelerspascontrole

Wedstrijdverloop

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Inschrijven