Voetbalclubs: Altijd op de hoogte zijn van wat je wanneer moet doen? Bekijk onze jaarkalender

Kan jouw club wel een beetje hulp gebruiken?

Ruim 7.000 verenigingen maken gebruik van Sportlink. Het is ons doel al die 7.000 clubs te helpen om Sportlink zo optimaal mogelijk in te zetten voor de administratie, organisatie én communicatie. Om die hulp te kunnen bieden, willen we jou en je vereniging eerst iets beter leren kennen. Iedere vereniging is tenslotte anders. Terwijl we ook weten dat de vraagstukken vaak overeenkomen. Ook horen we dat het soms lastig is om te bepalen waar te starten en waar de prioriteiten te leggen.

We zetten graag onze kennis en ervaring in -maar ook die van collega-verenigingen- om ook jouw club verder te helpen. Vraag een advies aan en we maken samen een concreet plan dat perfect aansluit bij jullie situatie. Met een paar vragen kunnen we ons een goed beeld vormen van jouw vereniging. Met dat advies kan jij gericht aan de slag!

Na het invullen van de vragenlijst sturen we binnen een enkele werkdagen een advies. Dat sturen we in eerste instantie per mail, maar het spreekt voor zich dat we het graag telefonisch even toelichten.