Bestellen

Vanaf nu kun je extra producten van Sportlink Club nog makkelijker en sneller bestellen. Niet meer via de webshop, maar direct in Sportlink Club. Zodra je inlogt in Sportlink Club, zie je een nieuw menu: Shop. Daar kun je terecht om je bestelling te plaatsen. Heb je de bestelling afgerond, dan zie je dat het bestelde product direct beschikbaar is in Sportlink Club. Handig toch?!

Club.Basis of een extra product bestellen


Extra producten bestellen

Beschikt je vereniging al over Club.Basis en wil je graag extra producten bestellen? Of wil je upgraden van Club.Basis Lite naar Club.Basis? Dan kun je de bestelling in de Shop in Sportlink Club plaatsen. Start Sportlink Club op, kies daar voor SHOP en maak je keuze uit alle voor jou gewenste producten.

Club.Basis bestellen

Maakt je vereniging helemaal nog geen gebruik van Sportlink, kies hieronder dan voor ‘Bestel Club.Basis’. Na je bestelling nemen wij contact met je op om je verder te helpen. Ook judo- en volleybalverenigingen kunnen Club.Lite via onderstaande button bestellen.

Bestel Club.Basis

Gratis proefabonnement proberen


Proefabonnement van extra producten bestellen

Beschikt je vereniging al over Club.Basis en wil je graag een gratis proefabonnement van de extra producten* bestellen? Dan kun je de bestelling in de Shop in Sportlink Club plaatsen. Start voor het bestellen Sportlink Club op en kies daar voor SHOP. Een proefabonnement loopt 30 dagen, waarna het abonnement automatisch wordt stopgezet.

Proefabonnement bestellen

Maakt je vereniging nog geen gebruik van Sportlink Club, maar ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Club.Basis en alle extra producten? Kies hieronder dan voor ‘Bestel gratis proefabonnement’.

Bestel een proefabonnement

* Proefabonnementen zijn beschikbaar voor Club.Boekhouding, Club.Contributie, Club.Vrijwilligers, Club.Trainingen en Club.Opleidingen.

Tarieven

Onderstaand vindt u het overzicht van de reguliere tarieven. Is uw bond bij Sportlink aangesloten, dan gelden er andere tarieven voor uw vereniging. Kijk in het menu Voor wie of uw bond bij Sportlink is aangesloten en bekijk daar de tarieven die voor uw vereniging van toepassing zijn.

ProductEenmalige kostenVast bedrag per jaarPrijs per lid per jaar
Club.Basis €10.00 €50.00 €0.45
Club.Contributie €10.00 €0.00 €0.20
Club.Boekhouding €10.00 €50.00 €0.30
Club.Vrijwilligers €10.00 €0.00 €0.20
Club.Opleidingen €10.00 €0.00 €0.20
Club.Trainingen €10.00 €0.00 €0.20
Club.Website €495.00 €120.00 €1.25
Club.Dataservice KNVB * €125.00 €0.00 €1,00
Club.Dataservice KNBSB, NBB, NHV, KNKV, KNZB €125.00 €0.00 €1,00
Club.Dataservice Nevobo, AtletiekUnie, KNBRD, JBN €125.00 €0.00 €0.75
Club.Mobiel €0.00 €0.00€1,00
Club.TV **€0.00 €0.00€1,10


*   Voetbalclubs betalen voor de Sportink Club.Dataservice voor maximaal 1.000 leden.

** Exclusief eenmalige aanschaf mediaspeler a €249,-. Hiervoor geldt een geld-terug regel indien het abonnement binnen 2 jaar wordt stopgezet. Elke extra mediaspeler kost €249,- eenmalig en €99,- per jaar.

Alle bedragen zijn in euro’s en exclusief 21% BTW.


Communicatiepakketten (alleen voor voetbalclubs)

Wil je een pakket bestellen? Een korte uitleg en wat tips:

  • Bestellen kan via Sportlink Club.
  • Een pakket bestaat uit verschillende losse oplossingen/producten. Per product zijn de vervolgstappen verschillend.  
  • Je kan tijdens het bestellen per module aangeven wie de ‘hoofdgebruiker’ is. Naar die persoon sturen we dan alle informatie die noodzakelijk is. Te beginnen met een overzicht met wat je wanneer van ons mag verwachten en wat wij op onze beurt van de club verwachten. Een soort van ‘getting started’.
  • Zo kan je bijvoorbeeld aangeven wie de website gaat maken en wie Club.TV gaat vullen en wij sturen dan direct alle relevante informatie naar de juiste persoon. Je kan er ook voor kiezen het juist centraal te houden. Let wel: als we nieuws hebben over een specifiek product sturen we dat naar de ‘gebruikers’ van dat product.
  • Lees deze mails goed en bewaar ze ook. Hier staan inlogcodes in en links naar handleidingen.
  • Ook zoeken we nog even telefonisch contact om de stappen door te nemen. 

PakketEenmalige kostenVast bedrag per jaarPrijs per lid per jaar
Pakket.Ideaal*€99.00€0.00€2.55
Pakket.Beter*€99.00€0.00€2.45
Pakket.Goed*€99.00€0.00€1.75

* Exclusief eenmalige aanschaf mediaspeler voor Club.TV a €249,-. Hiervoor geldt een geld-terug regel indien het abonnement binnen 2 jaar wordt stopgezet. Elke extra mediaspeler kost €249,- eenmalig en €99,- per jaar.
Alle bedragen zijn in euro’s en exclusief 21% BTW.

‘Grote’ clubs opgelet: Als je overgaat tot een pakket Goed, Beter of Ideaal betaal je voor maximaal 800 leden.

TIJDELIJKE ACTIE:
Bij bestelling van een pakket voor 31-12-2018 vervallen de eenmalige kosten én de kosten voor de mediaspeler.

Hulp is nooit ver weg

We staan voor je klaar om jou als sportbestuurder zo goed mogelijk te helpen. Persoonlijk, online of op locatie. Bekijk alle mogelijkheden op de Club.Impuls pagina.

Meer informatie

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief