Bestellen

Extra modules van Sportlink Club kun je eenvoudig bestellen via Sportlink Club. Zodra je inlogt in Sportlink Club, zie je “Shop” in het menu. Daar zie je gelijk welke modules je vereniging al gebruikt. Ook kun je daar direct je bestelling te plaatsen. Heb je de bestelling afgerond, dan zie je dat het bestelde product direct beschikbaar is in Sportlink Club. Handig toch?!

Club.Basis of een extra product bestellen


Extra producten bestellen

Beschikt je vereniging al over Club.Basis en wil je graag extra producten bestellen? Of wil je upgraden van Club.Basis Lite naar Club.Basis? Dan kun je de bestelling in de Shop in Sportlink Club plaatsen. Start Sportlink Club op, kies daar voor SHOP en maak je keuze uit alle voor jou gewenste producten.

Club.Basis bestellen

Maakt je vereniging helemaal nog geen gebruik van Sportlink, kies hieronder dan voor ‘Bestel Club.Basis’. Na je bestelling nemen wij contact met je op om je verder te helpen.

Bestel Club.Basis

Gratis proefabonnement proberen


Proefabonnement van extra producten bestellen

Zodra jouw vereniging al over Club.Basis beschikt, dan kun je een proefabonnement voor extra producten in de Shop bestellen.. Start voor het bestellen Sportlink Club op en kies daar voor SHOP. Een proefabonnement loopt 30 dagen, waarna het abonnement automatisch wordt stopgezet.

Proefabonnement bestellen

Maakt je vereniging nog geen gebruik van Sportlink Club, maar ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Club.Basis en alle extra producten? Kies hieronder dan voor ‘Bestel gratis proefabonnement’.

Bestel een proefabonnement

* Proefabonnementen zijn beschikbaar voor Club.Boekhouding, Club.Contributie, Club.Vrijwilligers, Club.Trainingen en Club.Opleidingen.

Tarieven

Onderstaand vindt u het overzicht van de reguliere tarieven. Is uw bond bij Sportlink aangesloten, dan gelden er andere tarieven voor uw vereniging. Kijk in het menu Voor wie of uw bond bij Sportlink is aangesloten en bekijk daar de tarieven die voor uw vereniging van toepassing zijn. In het overzicht wordt gesproken over ‘prijs per lid’: het aantal leden wordt berekend op basis van bonds- en verenigingsleden.

ProductEenmalige kostenVast bedrag per jaarPrijs per lid per jaar
Club.Basis €10.00 €50.00 €0.45
Club.Contributie €10.00 €0.00 €0.20
Club.Boekhouding €10.00 €50.00 €0.30
Club.Toernooien €0.00 €50.00€0,10
Club.Opleidingen €10.00 €0.00 €0.20
Club.Vrijwilligers €10.00 €0.00 €0.20
Club.Trainingen €10.00 €0.00 €0.20
Club.AVG€199.00€79.00 €0.00
Club.Website €495.00 €120.00 €1.25
Club.Dataservice KNVB * €125.00 €0.00 €1,00
Club.Dataservice KNBSB, NBB, NHV, KNKV, KNZB, KBHB €125.00 €0.00 €1,00
Club.Dataservice Nevobo, AtletiekUnie, KNBRD, JBN €125.00 €0.00 €0.75
Club.Mobiel €0.00 €0.00€1,00
Club.TV **€0.00 €0.00€1,10


*   Voetbalclubs betalen voor de Sportink Club.Dataservice voor maximaal 1.000 leden.

** Exclusief eenmalige aanschaf mediaspeler a €249,-. Hiervoor geldt een geld-terug regel indien het abonnement binnen 2 jaar wordt stopgezet. Elke extra mediaspeler kost €249,- eenmalig en €99,- per jaar.

Alle bedragen zijn in euro’s en exclusief 21% BTW.


Mediapakketten

Wil je een pakket bestellen? Een korte uitleg en wat tips:

  • Bestellen kan via Sportlink Club.
  • Alle prijzen én de inhoud van de pakket hangen af van de sport. Bekijk de inhoud en de prijzen per sport door je sport te kiezen. 
  • De inhoud van een pakket kan je zelf bepalen. Bedenk vooraf of Club.Dataservice (zelf een site maken) of Club.Website (complete site van Sportlink) de beste optie is voor jullie website.
  • ‘Grote’ clubs opgelet: Als je overgaat tot het bestellen van een pakket, betaal je voor maximaal 800 leden.
  • Na het bestellen ontvang je van ons diverse mails. Een pakket bestaat uit verschillende losse oplossingen/producten. Per product zijn de vervolgstappen verschillend. Dit leggen we uit tijdens het bestellen. 
  • Je kan tijdens het bestellen per module aangeven wie de ‘hoofdgebruiker’ is. Naar die persoon sturen we dan alle informatie die noodzakelijk is. Te beginnen met een overzicht met wat je wanneer van ons mag verwachten en wat wij op onze beurt van de club verwachten. Een soort van ‘getting started’.
  • Zo kan je bijvoorbeeld aangeven wie de website gaat maken en wie Club.TV gaat vullen en wij sturen dan direct alle relevante informatie naar de juiste persoon.
  • Je kan er ook voor kiezen het juist centraal te houden. Zo hou je zelf wat meer controle maar moet je de collega vrijwilligers wel informeren.
   Let wel: als we nieuws hebben over een specifiek product sturen we dat naar de ‘gebruikers’ van dat product.
  • Lees deze mails goed en bewaar ze ook. Hier staan inlogcodes in en links naar handleidingen.
  • Ook zoeken we nog even telefonisch contact om de stappen door te nemen. 
  • Check daarna ook onze trainingen. Zodat je een vliegende start kan maken.
  • Alle bedragen in shop zijn in euro’s en exclusief 21% BTW.

Wij helpen jouw club!

Clubs helpen, dat is waar het bij Sportlink simpelweg om gaat. En die hulp bieden wij op allerlei manieren. Natuurlijk staat onze Servicedesk dagelijks voor je klaar. Maar er is veel meer! Webinars, workshops, YouTube filmpjes... We hebben alles op een rijtje gezet.

Meer informatie

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief