Sportlink gaat het land in. Kom jij langs?

Wij willen graag laten zien welke mogelijkheden en voordelen Sportlink voor jouw vereniging heeft. En daarom komen we bij jou in de buurt langs!

Velen kennen Sportlink van de ledenadministratie en het organiseren van wedstrijden. Sportlink biedt daarnaast nog veel meer mogelijkheden die enorm handig kunnen zijn voor jouw club. Van de ledenadministratie tot aan het organiseren van vrijwilligerswerk en van het innen van de contributie tot het plannen van alle trainingen. We hebben mediapakketten zodat je makkelijker met leden kunt communiceren. En dan is er uiteraard ook nog de KNVB Wedstrijdzaken app voor teammanagers, scheidsrechters en de wedstrijdsecretaris. Sportlink biedt een totaaloplossing voor voetbalverenigingen. 

Informatie-avonden in het land 
We organiseren bijeenkomsten waar we laten zien hoe je Sportlink optimaal kunt inzetten voor de organisatie en communicatie op je club. Je kunt gebruik maken van een app, we maken geweldige websites voor clubs én je kunt de tv in de kantine inzetten. Dat leggen we je graag persoonlijk uit. 

Kom jij langs bij een van onze bijeenkomsten? Check hieronder op de kaart waar we langskomen, meld je aan en nodig vooral ook je medebestuurders uit! 

 

 

 

 

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Inschrijven