Hoe bevalt het gebruik van Club.Pakket?

Het runnen van een vereniging is hard werken. Je bent elke dag in touw met de administratie, doordeweeks vergaderen in de avonden. In de weekenden de lijnen trekken en erlangs staan met een biertje kost natuurlijk ook tijd. Alle hulp die je kunt krijgen, is welkom. Sportlink kent de praktijk als geen ander. Daarom zijn onze Club.Pakketten afgestemd op wat jouw vereniging nodig heeft. Nog niet overtuigd? Lees de ervaringen van onze gebruikers.

“Wij zijn, mede door de multimedia-mogelijkheden, hartstikke tevreden over Club.Pakket. Na 8 maanden gebruik zijn we inmiddels opgeschaald van Beter naar Ideaal. Binnenkort gaat onze vernieuwde website live en we gebruiken niet één maar twee mediaspelers voor onze sponsoruitingen, clubberichten en informatievoorziening. Uiteraard gebruiken we ook onze eigen mobiele app. Het advies en de helpdesk van Sportlink hebben ons fantastisch op weg geholpen om dit allemaal op te zetten. Voor nog meer informatie uit de praktijk mag je ons altijd bellen of zelfs bij ons op de club langskomen voor een presentatie.”

–John van der Kamp, VIOD (Doetinchem)  


“Wij zijn praktisch gebruikers van het eerste uur en zijn gaandeweg steeds meer diensten van Sportlink af gaan nemen. Wat wij zo waarderen, is dat kleine foutjes en kinderziekten succesvol en snel opgelost kunnen worden. Ik als IT-man zit er sowieso al kort op, maar de samenwerking zorgt ervoor dat we echt het beste uit Club.pakket kunnen halen. Bij ons werkt alles perfect en dat komt grotendeels door de uitstekende helpdesk en verdere dienstverlening. Inmiddels zijn wij zelf Club.Pakket-experts geworden. Wat ons betreft wordt onze toch al lange geschiedenis van samenwerking nog een stuk langer!”    

–Riny van Oorschot, RKSV (Mierlo Hout)


“Door het gebruik van Club.Pakket neem je als het ware de organisatie van je club bij de hand. En door Club.Pakket heb je alle informatie die je nodig hebt, ook bij de hand. Dat levert een ontzettend heldere en snelle informatievoorziening richting je leden op. Veld- en kleedkamerindelingen hebben we nu snel op het grote scherm in de kantine staan. Dat is toch veel beter dan met een A4’tje lopen klunzen? Natuurlijk hebben wij wel wat kleine dingen die we graag opgelost zien worden, met name rondom het instellen van sponsoruitingen. Sportlink lost dit soort zaken altijd prima op. Lukt het niet, dan leggen ze telefonisch of per mail heel goed uit waarom en hoe dingen tot stand komen. De heldere communicatie vanuit Sportlink is de reden dat wij vrede hebben met die kleine dingen. Dat is in onze ogen hoe samenwerking hoort te zijn.”

–Aad Roos, VVSDV (Rotterdam)


Dit zijn natuurlijk slechts drie ervaringen van gebruikers die al jaren met Sportlink samenwerken. Laat je overtuigen door het feit dat op de vraag of gebruikers het pakket zouden aanraden aan anderen, maar liefst 80% ‘Ja’ zegt. Dat blijkt uit een intern onderzoek dat we onder alle Club.Pakket-gebruikers hebben gehouden. Uit hetzelfde onderzoek blijkt ook dat gebruikers die een informatie-of opstartavond hebben bezocht, overwegend positiever en meer tevreden zijn over de voordelen van Club.Pakket. Wil je ook een informatieavond bezoeken? Dat kan namelijk op locatie, maar ook via Youtube. Bekijk hier wanneer je zou kunnen en meld je aan.

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Inschrijven