Pakketten in de praktijk; interview met VV Maarssen

Club.TV, Club.Mobiel en Club.Dataservice of Club.Website, dat zijn de onderdelen van de Sportlink pakketten. Daarmee zorgt de club ervoor dat de Voetbal.nl app niet alleen functioneel  maar ook een verenigingsapp is, communiceert het online met leden én heeft de club beschikking over een state-of-the-art narrowcasting systeem in de kantine. En bovendien komt daar Club.Ads bij. De manier om je verenigingssponsorsen een prominente plek te geven op alle communicatiemiddelen van je club. En als toetje brengt Sportlink nog landelijke adverteerders aan die zorgen voor extra geld in de clubkas.

Allemaal middelen om je club de ideale club te maken voor leden en fans. Niet voor niets hebben al 200 clubs voor een pakket Beter of Ideaal gekozen. Maar wat komt er allemaal bij kijken? Gaat het vanzelf? Waar moet je op letten? Wat zijn de valkuilen? Allemaal vragen die we gesteld hebben aan Edwin Groeneveld van VV Maarssen.

 

— Edwin Groeneveld van VV Maarssen vertelt over de overstap naar Sportlink

 

Meer lezen over de pakketten? Lees er alles over de pagina ‘Ideale club’. Teruggebeld worden? Vul dan bijgaand formulier in.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Inschrijven