Spelers en fans willen in de seizoensovergang graag zo snel mogelijk weten in welk team zij zijn ingedeeld. Vanaf nu kan jouw vereniging er in Sportlink Club, bij het vullen van een bondsteam, direct voor kiezen de teamleden te publiceren.

Dit betekent dat je, met één druk op de knop, alle ingedeelde spelers ook direct laat terugkomen in de app. En bij de app moet je denken aan de app voor jouw sport, zoals bij de voetbal de Voetbal.nl app. Door gebruik te maken van deze nieuwe mogelijkheid in Sportlink Club, zorg je er dus voor dat iedereen direct ziet in welk team spelers zijn ingedeeld. Voorheen werden de ingedeelde spelers pas in de app getoond op het moment dat de competitie van het team werd vrijgegeven. En dat kon soms weleens weken duren. Daar hoef je nu niet meer op te wachten! Dit scheelt een hoop vragen aan de club zoals ‘In welk team zit ik?’ en ‘Wie zit er nog meer bij mij in het team?’

Extra voordeel van deze update in Sportlink Club is, dat wanneer je de spelers in de app publiceert, men ook direct alle oefenwedstrijden in de app ziet terugkomen. En in aanloop naar de start van het seizoen worden nog weleens wat oefenpotjes gespeeld. Een hele fijne bijkomstigheid dus.

In voorbereiding op het nieuwe seizoen worden de bondsteams gevuld. Bij voetbal dient dit bijvoorbeeld van 3 t/m 9 juli te zijn geregeld in Sportlink Club. Wil je de spelers die zijn ingedeeld in een bondsteam ook direct in de app publiceren? We leggen je hieronder uit hoe het werkt.