Club.Impuls staat voor alle mogelijke manieren waarop wij jou als sportbestuurder verder helpen. Bezoek onze workshops voor starters in Amsterdam, kijk op onze website voor tips & tricks, we gaan het land in voor workshops, of vraag één van onze ambassadeurverenigingen naar extra hulp. Binnenkort kun je zelfs video’s en live Sportlink tv verwachten.. Het enige wat we van jou vragen: maak er gebruik van!

24/7 support voor uw verening

Sportlink is er om je te helpen. Zodra je er niet helemaal uit komt, kun je ons per telefoon bereiken. Maar wellicht biedt het Support Center al antwoord op je vraag. Daar vind je alle handleidingen en een online community waar je informatie met andere penningmeesters kunt delen.

Ga naar Support Center

Bel: 088-7700500

Community met medebestuurders

Help andere verenigingen of laat u helpen door andere clubs. Deel goede ideeën.

Ga naar onze community pagina

Starterspakket voor nieuwe bestuurders

Of je nou als voorzitter, penningmeester, secretaris of bijvoorbeeld vrijwilligerscoördinator aan de slag gaat voor de vereniging, er komt veel op je af. En ieder begin is moeilijk, maar wij helpen je graag verder. Sportlink is er tenslotte voor de verenigingen. Je kunt gebruik maken van allerlei tools in Sportlink Club om jouw vrijwilligerswerk leuker en gemakkelijker te maken. Hoe deze tools werken en wat er allemaal mogelijk is? Onderdeel van Club.Impuls zijn de starterspakketten waarmee je direct op weg wordt geholpen. Handige linkjes, tips en handleidingen. Neem er vooral een kijkje.

Van start als penningmeesterVan start als voorzitterVan start als secretarisVan start met Sportlink


Workshops voor starters

Heb je ons starterspakket al bekeken, maar vind je het toch prettig om extra uitleg te krijgen? Dat kan! We organiseren regelmatig workshops bij ons op kantoor in Amsterdam. Ga jij aan de slag met de contributie en boekhouding? Dan kun je je heel eenvoudig aanmelden. Maar ook voor de webbeheerders en vrijwilligerscoördinatoren plannen we avonden in. Bekijk de planning en meld je vooral aan.


Tips & Tricks via social media

Je bent bezig met de ledenadministratie of bijvoorbeeld de boekhouding en je komt er even net niet uit. Pak onze tips en tricks erbij en je kunt meteen weer verder. We zetten alle tips altijd op onze website, maar laat je vooral op het juiste moment informeren. Een klein verzoekje van onze kant, wat voor jou een groot voordeel kan opleveren: volg ons op Facebook en Twitter.. Dan komen er regelmatig nuttige tips bij je binnen.

Tip8PS

 

Tip7PS


Online handleidingen

Soms heb je behoefte aan een uitleg waar je van A tot Z uitleg krijgt. Kom je er niet uit tijdens je werk in Sportlink Club? In het Support Center staan onder andere alle handleidingen, je kunt ze er op ieder moment bij pakken. We laten er stap voor stap zien wat er allemaal mogelijk is in Sportlink Club.


Workshops in het land

We organiseren workshops voor starters bij ons op kantoor in Amsterdam. Maar regelmatig zijn er ook workshops in het land. In de maand juni zijn we bijvoorbeeld in Enschede, Valkenswaard, Woerden en Koudum geweest voor een workshop. Ruim 250 deelnemers die allemaal van A tot Z hebben gezien wat er op het vlak van ledenadministratie en contributie mogelijk is in Sportlink. We gaan vaker van dit soort workshops in het land organiseren. Is Amsterdam net even te ver voor jou? Houd onze agenda in de gaten, wellicht zijn we dit jaar nog bij jou in de buurt.

BijeenkomstenSamen


Een community met medebestuurders

Momenteel maken ruim 7.000 verenigingen gebruik van Sportlink Club. Dit komt neer op ongeveer 70.000 personen die met onze oplossingen werken. Dat zijn er een hoop. Wij proberen je zo goed mogelijk te helpen, maar je kunt je voorstellen dat we alle 70.000 gebruikers niet altijd zomaar kunnen bereiken. Jullie kunnen elkaar ook helpen. Wie weet heeft de vereniging naast jou een hele goede oplossing om ervoor te zorgen dat de contributie altijd op netjes betaald wordt. Deel je ideeën en suggesties. Als onderdeel van Club.Impuls hebben wij een handig platform voor je klaargezet waar je voor jouw ideeën terecht kunt! Dit noemen wij de Community.


Kom naar onze workshop voor persoonlijke uitleg

Speciaal voor nieuwe ledenadministrateurs, penningmeesters, webbeheerders en vrijwilligerscoördinators organiseren we regelmatig workshops voor starters bij ons op kantoor. Maar ook als voorzitter ben je van harte welkom. Een leuke bijkomstigheid, deze workshops zijn gratis. De planning van deze workshops vind je hier.

Neem contact op

Hulp is nooit ver weg

We staan voor je klaar om jou als sportbestuurder zo goed mogelijk te helpen. Persoonlijk, online of op locatie. Bekijk alle mogelijkheden op de Club.Impuls pagina.

Meer informatie

Sportlink actueel

17 april, 2018

Club.TV – 2 nieuwe widgets

Club.TV is dé oplossing om al je gasten in de kantine te voorzien van actueel clubnieuws. We hebben Club.TV uitgebreid met twee nieuwe widgets (fragmenten). Vanaf nu kun je alle vrijwilligerstaken, of een deel ervan, delen via de tv in… Meer lezen

10 april, 2018

Informatieavonden over het Club.Pakket

Hoe vereenvoudig je de communicatie met al je leden en fans? Op dat vraagstuk gaan we in tijdens onze informatieavonden in het land. Want hoe bereik je nu alle leden en fans? Via e-mail? Of heeft ieder team zijn eigen… Meer lezen

06 maart, 2018

Nieuw in Club.Website

In de afgelopen weken zijn we weer druk aan de slag gegaan met Club.Website. We zetten alle nieuwe mogelijkheden hieronder voor je op een rijtje. En, we hopen uiteraard dat je weer blij bent met deze extra's in Club.Website. Allerlei handige… Meer lezen