Het is onze ambitie de verenigingen en alle vrijwilligers die daar hun ziel en zaligheid in steken zo goed mogelijk te helpen. Dat doen we met onze software. Maar er is nog veel meer. Club.Impuls staat voor alle mogelijke manieren waarop wij jou als sportbestuurder verder helpen. Een kleine greep: workshops, tips & tricks, handleidingen, live uitzendingen en een goed gevuld YouTube kanaal.  Graag zetten we op deze pagina diverse opties op een rij.

Support voor uw vereniging

Sportlink is er om je te helpen. Zodra je er niet helemaal uit komt, kun je ons per telefoon bereiken. Maar wellicht biedt het Support Center al antwoord op je vraag. Daar vind je alle handleidingen en een online community waar je informatie met andere penningmeesters kunt delen.

Ga naar Support Center

Bel: 088-7700500

Community met medebestuurders

Help andere verenigingen of laat u helpen door andere clubs. Deel goede ideeën.

Ga naar onze community pagina

Servicedesk

Onze servicedesk is letterlijk het kloppend  hart van de organisatie. Met allemaal genoeg vlieguren bij hun eigen vereniging, snappen we het verenigingsleven als geen ander en mogen we doen wat we leuk vinden. Clubs helpen. Je kunt ons bereiken via de telefoon of door en vraag naar ons te sturen.

Maar hoe graag we de clubs ook spreken, we hebben natuurlijk liever dat jullie zelfstandig en zonder onze hulp met Sportlink kunnen werken. Vandaar ook dat we veel middelen beschikbaar stellen om kennis op te doen en alles van Sportlink te leren.


Workshops in het land

We organiseren workshops voor starters bij ons op kantoor in Amsterdam. Maar regelmatig zijn er ook workshops in het land. En we geven online workshops op YouTube. Die kun je zo thuis vanaf je bank of vanuit de bestuurskamer volgen. Wil jij een workshop op locatie of online volgen? Dat kan, gratis! Check onze agenda met alle workshops.

BijeenkomstenSamen


Starterspakket voor nieuwe bestuurders

Of je nou als voorzitter, penningmeester, secretaris of bijvoorbeeld vrijwilligerscoördinator aan de slag gaat voor de vereniging, er komt veel op je af. En ieder begin is moeilijk, maar wij helpen je graag verder. Sportlink is er tenslotte voor de verenigingen. Je kunt gebruik maken van allerlei tools in Sportlink Club om jouw vrijwilligerswerk leuker en gemakkelijker te maken. Hoe deze tools werken en wat er allemaal mogelijk is? Onderdeel van Club.Impuls zijn de starterspakketten waarmee je direct op weg wordt geholpen. Handige linkjes, tips en handleidingen. Neem er vooral een kijkje.

Van start als penningmeesterVan start als voorzitterVan start als secretarisVan start met Sportlink


Tips & Tricks via social media

Je bent bezig met de ledenadministratie of bijvoorbeeld de boekhouding en je komt er even net niet uit. Pak onze tips en tricks erbij en je kunt meteen weer verder. We zetten alle tips altijd op onze website, maar laat je vooral op het juiste moment informeren. Een klein verzoekje van onze kant, wat voor jou een groot voordeel kan opleveren: volg ons op Facebook en Twitter. Dan komen er regelmatig nuttige tips bij je binnen.

Tip8PS

 

Tip7PS


YouTube video’s

Maar wat is er makkelijker dan het kijken van een video. Ook dat ontbreekt niet aan het aanbod supportopties. Voor veel mensen een erg prettige manier om uitgelegd te krijgen hoe Sportlink werkt. Check ons YouTube kanaal. Daar heb je keuze uit allerlei verschillende instructievideo’s. Ook staan er tal van webinars die je nog eens rustig terug kunt kijken.


Online handleidingen

Soms heb je behoefte aan een uitleg waar je van A tot Z uitleg krijgt. Kom je er niet uit tijdens je werk in Sportlink Club? In het Support Center staan onder andere alle handleidingen, je kunt ze er op ieder moment bij pakken. We laten er stap voor stap zien wat er allemaal mogelijk is in Sportlink Club.


Een community met medebestuurders

Momenteel maken ruim 7.000 verenigingen gebruik van Sportlink Club. Dit komt neer op ongeveer 70.000 personen die met onze oplossingen werken. Dat zijn er een hoop. Wij proberen je zo goed mogelijk te helpen, maar je kunt je voorstellen dat we alle 70.000 gebruikers niet altijd zomaar kunnen bereiken. Jullie kunnen elkaar ook helpen. Wie weet heeft de vereniging naast jou een hele goede oplossing om ervoor te zorgen dat de contributie altijd op netjes betaald wordt. Deel je ideeën en suggesties. Als onderdeel van Club.Impuls hebben wij een handig platform voor je klaargezet waar je voor jouw ideeën terecht kunt! Dit noemen wij de Community.


Kom naar onze workshop voor persoonlijke uitleg

Speciaal voor nieuwe ledenadministrateurs, penningmeesters, webbeheerders en vrijwilligerscoördinators organiseren we regelmatig workshops voor starters bij ons op kantoor. Maar ook als voorzitter ben je van harte welkom. Een leuke bijkomstigheid, deze workshops zijn gratis. De planning van deze workshops vind je hier.

Neem contact op

Hulp is nooit ver weg

We staan voor je klaar om jou als sportbestuurder zo goed mogelijk te helpen. Persoonlijk, online of op locatie. Bekijk alle mogelijkheden op de Club.Impuls pagina.

Meer informatie

Sportlink actueel

22 juli, 2019

Goed van start met het mediapakket

Heeft ook jouw vereniging besloten met een mediapakket aan de slag te gaan? Dan gaan wij je helpen met een vliegende start! Je kunt één-op-één afspraken via Skype inplannen waar je uitleg krijgt over het mediapakket. Je kunt ook klassikale… Meer lezen

19 juni, 2019

Een vernieuwd aanmeldformulier voor voetbalclubs

Zodra nieuwe leden zich aanmelden, dient er een en ander op de achtergrond te gebeuren. Onder andere de administratie moet in orde zijn, want pas dan kan het nieuwe lid ook daadwerkelijk in een team gaan voetballen. Met het vernieuwde… Meer lezen

17 juni, 2019

Het Sportlink voorzitterscongres – de terugblik

Vrijdag 7 juni was het zover, het voorzitterscongres op de KNVB Campus in Zeist. Tussen 12:30 en 17:00 kwamen ruim 100 bestuurders bij elkaar. Ontzettend leuk om te zien hoe deze clubbestuurders meteen vanaf de start aan het werk werden… Meer lezen