Club.Mobiel en Voetbal.nl

Club.Mobiel is dé tool waarmee je van de Voetbal.nl een echte verenigingsapp maakt. Zo wordt het voor leden nog leuker om bij jouw vereniging te sporten! Hoe? Met Club.Mobiel worden leden en toeschouwers van allerlei leuk en nuttig clubnieuws op de hoogte gehouden.

Stuur berichten naar je leden

Met behulp van Club.Mobiel kun je gepersonaliseerde berichten naar je leden sturen. En gedurende het seizoen zijn er tal van situaties te bedenken waarop het enorm handig is om direct in contact met je leden te staan. Denk bijvoorbeeld aan de winterperiode waarin geregeld wedstrijden worden afgelast. Gaat de geplande wedstrijd op zaterdagmorgen niet door? Stuur een bericht en de spelers van het betreffende elftal zijn direct op de hoogte. Toch fijn als de leden niet voor niets naar de club komen en nog even lekker in bed kunnen blijven. Of informeer ze gelijk over een alternatief programma zoals een FIFA toernooi. Zo hou je het contact tussen de vereniging en alle leden persoonlijk, steeds meer richting het verenigingsgevoel!

Deel alle clubactiviteiten in de app

Het houdt niet op bij het versturen van persoonlijke berichten. Via Club.Mobiel komt ook het verenigingsnieuws in de app terecht. En dat is wel zo handig, want waar je leden de app erbij pakken voor alle uitslagen, standen en het wedstrijdprogramma voor volgend weekend, zien zij ook direct wat voor leuke activiteiten er op de agenda van de club staan. Zo is iedereen op de hoogte van de jaarlijkse barbecue. Check de video hoe je evenementen via de app kunt delen.

Ook de vrijwilligerstaken en trainingen in de app?

Je kunt de Voetbal.nl app nog veel leuker maken voor al je leden. Naast de verenigingsactiviteiten en het versturen van berichten, is er namelijk nog veel meer mogelijk.

Wist je bijvoorbeeld al dat de combinatie van Club.Mobiel met Club.Vrijwilligers ervoor zorgt dat het verdelen van vrijwilligerswerk een stuk eenvoudiger wordt? Je leden kunnen in de app zelf de voorkeuren, bijvoorbeeld voor bardiensten, aangeven. En als er op een geschikt moment een bardienst voorbij komt, kan iedereen zich daar via de app in inschrijven. Dit maakt het voor je leden makkelijker, maar ook de vrijwilligerscoördinator op de club wordt hier vast enorm blij van.

Ditzelfde geldt ook voor trainingen. Het hele trainingsschema komt naar voren in de app zodra je dit eenmalig vastlegt in Club.Trainingen. Toch fijn als je leden in de Voetbal.nl kunnen zien hoe laat en op welk er getraind wordt? En de trainer kan ook nog een overzichtje uitdraaien van de trainingsopkomst.

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Inschrijven