Club.Toernooien – Gratis voor héél 2021

We zien dat er onder de jeugd bij veel clubs onderlinge oefenwedstrijdjes en toernooitjes gespeeld worden. Wist je al dat Sportlink een ontzettend handige oplossing heeft waarbij het organiseren van zulke toernooitjes een fluitje van een cent is? Club.Toernooien heet deze oplossing. In deze toch al moeilijke periode met corona, komen we alle verenigingen graag een beetje tegemoet. Dit doen we door Club.Toernooien voor héél 2021 gratis beschikbaar te stellen. 

Een cadeautje van Sportlink! En niet alleen krijgt je vereniging de software, we verzorgen ook een aantal workshops om je op weg te helpen! Nu handig voor onderlinge toernooitjes bij de jongste jeugd. En in de zomer, als we hopelijk allemaal weer mogen spelen, inzetbaar voor toernooien bij álle teams!

Gratis beschikbaar in de shop!
Je kunt Club.Toernooien vanaf nu gratis in de shop in Sportlink Club bestellen. De module is tot en met 31-12-2021 beschikbaar voor jullie! En daarna zetten we het weer uit. Dus geen automatische verlenging of kosten.

Uitleg over Club.Toernooien?
We helpen clubs niet alleen door Club.Toernooien gratis aan te bieden. We organiseren ook een aantal workshops met uitleg. Er zijn diverse webinars gepland. Bekijk de volledige agenda!

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Inschrijven