Club.Toernooien – Nu nóg handiger!

Ga jij deze zomer nog een toernooitje op de club organiseren? 
Dan hebben we goed nieuws voor je! Club.Toernooien is namelijk uitgebreid met allerlei gave en handige mogelijkheden. Hoef je niks voor te doen, krijg je er gewoon bij!

NU extra in Club.Toernooien
Zoals je weet profiteer je binnen Club.Toernooien van maximale vrijheid. Je kunt zelf teams maken, zelf namen maken, zelf indelingen bedenken, je eigen veldindeling verzinnen etc etc. Toch kregen we veel feedback van clubs dat het soms handig is informatie die toch al in Sportlink staat te kunnen gebruiken. Grootste wens was de velden. Die kan je dus nu vanuit Sportlink gebruiken. En als je een eigen indeling hebt, blijf je die gewoon gebruiken. En extra handig voor de toernooidirecteur: die kan naast een leeftijdscategorie ook een speelniveau aan een team meegeven. Zo weet je zeker dat teams van dezelfde leeftijd én hetzelfde niveau tegen elkaar uitkomen. 

In het Support Center lees je alles over de nieuwe mogelijkheden in Club.Toernooien.

Eind juli – Club.Toernooien in de app
Bij een toernooi zijn eigenlijk twee dingen belangrijk. De organisatie en communicatie. Organisatie betekent dat het voor de commissie allemaal zo makkelijk mogelijk moet zijn. Goede communicatie scheelt gek genoeg heel veel voor de organisatie. En daar gaan we straks grote stappen zetten. Poule-indelingen, uitslagen, wedstrijdprogramma’s, finales… Alles wordt zichtbaar in de app.

Kort samengevat komt het er op neer dat we het voor de spelers, de ouders, de toernooicommissie, de teammanagers en de scheidsrechters een stuk makkelijker maken. We gaan je er eind juli alles over vertellen! Houd onze website en social media vooral in de gaten😊 

Team Sportlink

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Inschrijven