Club.TV – 2 nieuwe widgets

Club.TV is dé oplossing om al je gasten in de kantine te voorzien van actueel clubnieuws. We hebben Club.TV uitgebreid met twee nieuwe widgets (fragmenten). Vanaf nu kun je alle vrijwilligerstaken, of een deel ervan, delen via de tv in de kantine. Toch leuk en ook erg handig om te weten wie er achter de bar staat op zaterdagmiddag. Naast de nieuwe widget voor de vrijwilligerstaken, kun je nu ook gebruik maken van een nieuwe widget voor de kleedkamerindeling. Ziet er net even iets spectaculairder uit dan voorheen.

Maakt je vereniging al gebruik van Club.TV, dan zie je de twee nieuwe widgets direct klaar staan. De widgets zijn, net als alle andere widgets, heel eenvoudig toe te voegen aan je afspeellijst. Je stelt in welk soort vrijwilligerstaak je wil laten zien op je scherm en sleept het moment vervolgens naar je afspeellijst. Meer is het niet. En voor de widget voor de kleedkamerindeling geldt hetzelfde.

Maakt je vereniging nog geen gebruik van Club.TV, maar ben je wel benieuwd? Check dan eerst even onze video, dan weet je wat je zoal mag verwachten van Club.TV in het algemeen. En hieronder zie je alvast een voorbeeld van hoe de nieuwe widget voor vrijwilligerstaken wordt getoond op de tv.

We hopen dat jullie veel plezier hebben van de nieuwe Club.TV widgets!

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Inschrijven