Club.TV: Nu ook voor basketball en waterpolo

Hoe gaaf is dat. Wedstrijd afgelopen, uitslag vastgelegd en enkele minuten later staat de uitslag op de schermen in de kantine. En dat zonder dat iemand dat over hoeft te typen. Na voetbal, honk- en softbal, handbal en korfbal kunnen nu ook basketbal- en waterpoloverenigingen met Club.TV aan de slag.

Sportlink Club.TV is de meest moderne narrowcastoplossing voor de kantine waarmee je leden én gasten kunt informeren en betrekken bij de club. Met Club.TV kan je zelf uitzendingen maken. Natuurlijk met het programma, de kleedkamer- en veldindelingen en de uitslagen. Maar ook mededelingen, clubnieuws, vrijwilligerswerk, extra ruimte voor sponsoren en veel meer leuke content. Denk bij het laatste aan sportnieuws, weer, verkeer en zelfs showbizz. De afspeellijsten zijn makkelijk te maken en zeer professioneel ogend.

Lees alles over Club.TV op de speciale pagina

Geen eigen scherm?
Geen probleem. De ‘uitzending’ is beschikbaar op een zogenaamde mediaspeler. Die kan je via HDMI aansluiten op een TV. En dan wel even verbinding maken met wifi om de meest recente informatie door te krijgen.

Meer praktische informatie hebben we beschreven in ons Support Center.

 

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Inschrijven