Club.TV – weer extra mogelijkheden ter beschikking

Inmiddels maken al ruim 450 clubs gebruik van Club.TV. Daar zijn wij enorm trots op! Die clubs willen we natuurlijk enthousiast houden. De afgelopen maand zijn we druk bezig geweest nieuwe dingen te maken voor Club.TV. Zodoende kunnen we mededelen dat we Club.TV hebben uitgebreid. De volgende mogelijkheden staan nu voor je klaar! Maakt jouw vereniging nog geen gebruik van Club.TV? Misschien wordt door onderstaande uitbreidingen je aandacht wel getrokken.

Jij bepaalt wanneer de kleedkamerindelingen te zien zijn

Wil je ‘s morgens om 9:00 al laten zien in welke kleedkamer elftallen zich voor een wedstrijd om 15:00 moeten omkleden? Dat kan. Maar wellicht wil je om 9:00 uur alleen de kleedkamerindeling laten zien van wedstrijden die in de ochtend gespeeld worden. Ook dat kan! Vanaf nu kun je met Club.TV zelf bepalen hoe ver voor een wedstrijd jij de kleedkamerindeling op het grote scherm wilt laten terugkomen.

Zeker voor clubs met veel teams kan deze uitbreiding erg handig zijn. Je hoeft namelijk nu niet meer alle teams die op één dag spelen op het scherm te tonen. Dit geeft nog meer overzicht voor de kijkers naar jouw Club.TV scherm.

Nieuwe widgets met meer mogelijkheden

Maak jij gebruik van de template Mededeling, Promotie/Actie of het Bardienstrooster? Heel goed! Zeker blijven doen. We hebben op de achtergrond eea gewijzigd. Wat houdt dit in voor jou? Voor nu misschien niet zo veel. Tenzij je iets wilt wijzigen aan één van deze drie templates. Dan zul je merken dat je de template moet vervangen voor een widget. Kortom, deze templates worden widgets.

Nu denk je misschien, allemaal leuk die naamgeving maar ‘what’s in it for me?’ Met widgets heb je het voordeel dat je zelf kunt bepalen hoeveel seconden iets op je tv-scherm wordt getoond. En dat kon voorheen met de templates niet. Een mededeling met veel tekst wil je wellicht langer in beeld laten staan dan een mededeling met veel minder tekst. Je hebt met de nieuwe widgets dus zelf de vrijheid.

Wij gaan weer druk door met nieuwe uitbreidingen op Club.TV en uiteraard ook met uitbreidingen op al onze overige producten. Nieuws hierover volgt uiteraard op onze website en op onze social media kanalen!

Benieuwd of Club.TV iets is voor jouw vereniging?

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Inschrijven