Club.TV – What’s new

We hebben Club.TV uitgebreid met twee nieuwe mogelijkheden. Je kunt er direct mee aan de slag! Beschikt jouw vereniging nog niet over Club.TV en ben je onder andere door onderstaande update geïnteresseerd? Check dan de webpagina over Club.TV of bel ons simpelweg even voor extra informatie. (088-7700500)

Clubactiviteiten deel je nu direct op de tv in de kantine

In Club.TV staat een nieuwe widget voor je klaar, de activiteitenwidget. Wat houdt dit in? In Sportlink Club kun je alle clubactiviteiten vastleggen. Denk aan een ledenvergadering, de zomerse barbecue, het kampioensfeest en voetbalclinics. Hartstikke goed dat de vereniging deze activiteiten organiseert. Onderdeel van het organiseren is ervoor te zorgen dat leden en fans op de hoogte zijn van deze activiteiten. Want je wilt natuurlijk een zo groot mogelijke opkomst bij de clubactiviteiten. En hier gaat de activiteitenwidget je bij helpen. Leg je de clubactiviteiten namelijk goed vast in Sportlink Club, dan speelt de activiteitenwidget deze activiteiten vervolgens direct af op de tv in de kantine. Kortom, alle bezoekers op de club zijn direct op de hoogte!

Zodra je inlogt in jouw persoonlijke Club.TV, kun je de activiteitenwidget toevoegen aan je afspeellijst. Extraatje: we hebben de activiteitenwidget zo opgemaakt dat jij zelf kunt bepalen van hoeveel dagen vooruit jij de activiteiten wilt tonen.

Voordat je de activiteitenwidget toevoegt aan je afspeellijst eerst de activiteiten nog even vastleggen in Sportlink Club? Pak dan onze handleiding erbij.

Je eigen Club.TV fragment

We hebben een mooi tv-fragment opgemaakt en daar kunnen wij het clublogo van jouw vereniging in plaatsen. Hierdoor herkennen de kijkers in de kantine nóg meer dat Club.TV echt iets van de vereniging zelf is. Wil jij ook dat we zo’n gaaf fragment met jouw clublogo opmaken? Dat kan! Het enige dat je hoeft te doen is je clublogo hier uploaden en dan zorgen wij ervoor dat dit afspeelmoment met jouw clublogo wordt opgemaakt. Helemaal gratis uiteraard! Zodra we het logo van je hebben ontvangen, gaan wij aan de slag en houden we je per e-mail op de hoogte zodra het fragment beschikbaar is in Club.TV.

Wil je eerst zien wat voor fragment wij voor je kunnen opmaken? We hebben een voorbeeld voor je klaarstaan op YouTube. Als je na het zien van het filmpje graag wilt dat wij zo’n fragment voor jou klaarzetten, upload dan op deze pagina je clublogo.

Beschikt jouw vereniging nog niet over Club.TV en ben je onder andere door bovengenoemde update geïnteresseerd? Check dan de webpagina over Club.TV of bel ons simpelweg even voor extra informatie. (088-7700500)

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Inschrijven