Sportlink. Iets gemist?

Het jaar is nog niet halverwege maar graag vatten we enkele belangrijke ontwikkelingen voor u samen.

Vrijwilligerswerk, deel uw ervaringen!

De afgelopen periode zijn we erg druk geweest met de ontwikkeling en lancering van de nieuwe module Club.Vrijwilligers. Tijdens en na de ontwikkeling hebben we vele verenigingen gesproken. Verenigingen gaven aan dat het heel waardevol is te horen hoe andere verenigingen omgaan met vrijwilligersvraagstukken. Daar willen we als Sportlink natuurlijk graag iets mee doen. We nodigen u dan ook van harte uit om ervaringen te delen. Laat weten waar uw vereniging tegenaan loopt, of waar jullie een goede oplossing hebben gevonden. Deel ervaringen en vier de successen! Wij én uw collega verenigingen zijn nieuwsgierig. Deel hier uw ervaringen op onze webpagina!

Twitter, altijd als eerste op de hoogte

Het informeren van onze bijna 7.500 verenigingen is een belangrijke activiteit voor Sportlink. Dat doen we via onze website, het support center en natuurlijk in het opstartscherm van de Sportlink Club zelf. En natuurlijk via Twitter. Volgt u ons al? Nee, dan nodigen we u hierbij van harte uit. Volg ons op Twitter!

Club.Website, een nieuw tijdperk is aangebroken

Club.Website is compleet vernieuwd. Inmiddels zijn er al een tiental websites opgeleverd. Uit de reacties blijkt vooral dat het makkelijker is in het gebruik en pagina’s sneller opgemaakt kunnen worden. Niet alleen voor webbeheerders is het eenvoudiger geworden. Ook de bezoeker heeft een betere ervaring op PC, tablet én mobiel. Hoe het ontwikkelen van een Club.Website werkt, diverse voorbeeldsites én de veelgestelde vragen vindt u hier.

De zomer komt er weer aan!

Veel mensen zien uit naar de rustige zomermaanden. Maar u weet als geen ander dat het voor de vereniging juist een drukke periode is. Wellicht een verbouwinkje, grote schoonmaak, schilderwerk, maar vooral de administratie. Overschrijven van spelers, nieuwe teamindelingen, dispensatie, wedstrijdschema’s, contributie innen, sponsors verlengen en nieuwe roosters voor de vrijwilligers maken, zijn zomaar een paar activiteiten die van de zomer plaats zullen vinden. Ons advies? Begin tijdig en maak gebruik van ons support center. Daar staan uitgebreide handleidingen en werkinstructies. Bezoek gelijk het support center!

Werk aan de winkel bij Sportlink

Bij Sportlink is het druk. Zo druk dat we dringend op zoek zijn naar versterking. We zoeken professionals die snappen hoe de sport én verenigingen werken. Graag maken we dan ook gebruik van uw netwerk en verenigingen om aandacht de vragen voor onze 5 vacatures. We zoeken versterking op de servicedesk, een senior programmeur en iemand voor de financiële administratie. Bekijk alle vacatures op onze website!

De app Sportlinked voor NHV. KNKV en KNZB

We merken dat het gebruik van app steeds verder toeneemt. Dat is goed nieuws. Ook ontvangen we via diverse kanalen feedback. Feedback waar we graag mee aan de slag gaan. Begin mei is een behoorlijke update gedaan. We hebben de wijzigingen op onze site op een rijtje gezet.

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Inschrijven