Corona-regels met andere clubs delen – Dat kan makkelijker!

Over het algemeen zijn alle eigen teams en spelers inmiddels wel op de hoogte van de corona-regels op hun cluppie. Maar wat nu als je een uitwedstrijd speelt? Welke corona-regels gelden daar? Kun je überhaupt wel gebruik maken van kleedkamers? Er wordt tussen clubs onderling volop gemaild en gebeld om elkaar op de hoogte te brengen van de corona-regels. Clubs zijn hier ontzettend druk mee. Dit kan wellicht gemakkelijker.

We zijn bij Sportlink op de achtergrond bezig verenigingen de mogelijkheid te geven de corona-regels via de app te delen. Op deze manier worden clubs die bij jouw vereniging op bezoek komen voor een wedstrijd, direct via de app op de hoogte gebracht van de corona-regels. Dit scheelt je een heleboel telefoontjes en mailtjes. Hoe werkt het? Je kunt binnenkort in Sportlink Club de URL van jouw website (met daarop de corona-regels) plaatsen. En diezelfde URL wordt vanuit Sportlink Club automatisch in de app getoond. Handig toch? Iedereen die in de app kijkt, ziet meteen welke corona-regels er bij jouw vereniging gelden.

”Teammanagers, spelers, scheidsrechters, toeschouwers… voor iedereen is er direct duidelijkheid over de corona-regels!”

 

Start alvast met de juiste voorbereiding!

Voordat het zover is, adviseren we je vooral om alvast een pagina op de site van de vereniging aan te maken met daarop de corona-regels. Diezelfde pagina kun je in de toekomst ook weer goed gebruiken zodra de corona-regels op de club worden gewijzigd. Hieronder zie je een voorbeeld van hoe DEV Doorn dit op de website heeft geregeld. De pagina op je website is dé pagina waar je binnenkort vanuit de app naartoe kunt verwijzen. Zo informeer je alle teams die bij jou op de vereniging komen! Geen mailtjes of belletjes meer!

 

Mocht je al zo’n pagina op je website hebben, dan hoef je niks meer te doen totdat we met berichtgeving komen over deze nieuwe mogelijkheid in Sportlink Club.

Zodra deze nieuwe mogelijkheid in Sportlink Club gereed is, houden we je via onze website op hoogte. Snel meer nieuws dus!

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Inschrijven