Het verenigingsleven lag door de coronacrisis volledig stil. En toen mochten we weer. En nu liggen we weer stil. Balen. Maar gelukkig zien veel verenigingen dit ook als gelegenheid om wat zaken goed te organiseren. Wij laten graag zien hoe we jouw vereniging in deze periode helpen.

Aan de slag met toernooien?

Achter het kopje “Aan de slag met toernooien” staat bewust een vraagteken. Natuurlijk gaat niemand nu echte toernooien spelen met alle reisbewegingen en risico’s van dien. Wellicht zijn er afgelopen weken al onderling toernooitjes gespeeld voor de kleintjes. Onze module Club.Toernooien kan daar heel handig voor zijn. Geen lastige Excel-schema’s meer en in no-time een compleet toernooischema klaar. En superhandig dat alles in de app en de TV schermen komt. Handig voor nu, en een mooie oefening voordat straks het toernooienseizoen echt begint.

Ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is met Club.Toernooien? Meld je dan gratis aan voor een webinar en wij vertellen je alles over het organiseren van toernooien.

Eerst wel, toen weer niet, toen in groepjes en nu nauwelijks… Trainen

Trainen kon en mocht. Maar natuurlijk wel onder allerlei voorbehouden. Maximaal 4 mensen bij volwassenen, kinderen mochten net weer iets meer. Voor de club kwam hier een flink stuk organisatie en communicatie bij kijken. In welke samenstelling werd er getraind? En hoe zit dat met de bezetting van de velden? Hoe hou je bij wie wanneer aanwezig is geweest? Hoe hou je spelers op de hoogte terwijl het schema ook nog eens regelmatig wisselt. Met Club.Trainingen kun je de trainingen hartstikke makkelijk plannen. En communiceren doe je via de site en de app.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Club.Trainingen? Bekijk dan deze video waarin we je alles vertellen over Club.Trainingen.

Online Workshops voor de clubs

Wegens succes verlengd! Dat is echt van toepassing op de online workshops. We zijn hartstikke blij dat we zoveel mensen hebben kunnen informeren via online sessies. Dus gaan we daar gewoon mee door. Gewoon online, kijken, vragen stellen en wat leren. Zie hieronder de agenda. En bekijk deze pagina regelmatig voor nieuwe sessies!

Datum Tijd
8 december 19:30 uur
Datum Tijd
23 november 19:00 uur
Datum Tijd
30 november 19:00 uur
Datum Tijd
16 november 19:00 uur

Uitzending gemist?

Netflix al zat? Check dan ook de content van Sportlink. Toegegeven, iets minder actie, maar wel heel waardevol voor jou en je club. Ons YouTube-kanaal staat vol met korte en lange uitzendingen. We lichten er op deze pagina regelmatig een paar uit.

Sportlink kan meer dan je denkt!

Club.Vrijwilligers

Oefenwedstrijden