Het verenigingsleven is door de coronacrisis volledig tot stilstand gekomen. Hoe en wanneer we weer opstarten is nog onzeker. Wat nu? Gezond blijven, dat heeft de hoogste prioriteit. Maar als je juist nu wat extra tijd in je club kan en wil steken, zijn wij er om je te helpen.

Een blik op jouw ledenadministratie – webinars

Dit is de tijd om eens goed te kijken naar de ledenadministratie. Zijn alle gegevens compleet? Staat alles ook daadwerkelijk op de juiste plek in Sportlink vastgelegd? Wij gaan samen met jou kijken hoe je ervoor zorgt dat de basisadministratie van je club weer helemaal in orde is en laten je gelijk zien wat er nog meer mogelijk is. Dit doen we online in korte webinars om 14.30 uur. De agenda staat hieronder.

Heb je specifieke vragen? Stuur ze vooraf in of stel ze direct aan de collega’s van de servicedesk. Hetgeen je nu doet, daar pluk je de komende seizoenen nog de vruchten van.

Contact met leden (op afstand)

Los van de administratie is het cruciaal om juist nu contact te houden met de leden. Leuk voorbeeld: Op de avond waarop de eerste coronamaatregelen werden aangekondigd, verstuurden veel clubs mails en push-berichten via Sportlink. Het aantal mails dat normaal in een week werd verstuurd, ging er op één avond uit. Belangrijk middel om contact te houden zijn (voor 800 verenigingen) onze mediapakketten.

Benieuwd hoe je de website en ook de app in kan zetten om je leden te informeren? We organiseren enkele Vraag & Antwoord sessies met praktische tips.

Workshops voor de clubs

Om de dag een vraag/antwoord uurtje. Gewoon online, kijken, vragen stellen en wat leren. Onze agenda met online ‘lessen’ is iedere week gevuld. Die agenda zie je hieronder.

Data Donderdag 11 juni
Donderdag 18 juni
Tijd 19.00
19:00
Data Woensdag 3 juni
Tijd 14:30 uur
Data Donderdag 25 juni
Tijd 19:00
Data Woensdag 10 juni
Tijd 14:30 uur
Data Dinsdag 2 juni
Maandag 8 juni
Woensdag 24 juni
Tijd 19:00 uur
14:30 uur
14:30 uur
Data Donderdag 11 juni
Tijd 14:30 uur
Data Maandag 15 juni
Tijd 20:00

Uitzending gemist?

Netflix al zat? Check dan ook de content van Sportlink. Toegegeven, iets minder actie, maar wel heel waardevol voor jou en je club. Ons YouTube-kanaal staat vol met korte en lange uitzendingen. We lichten er op deze pagina regelmatig een paar uit.

Kracht van Sportlink

Interview VV Maarssen

Oefenwedstrijden