De Kick-Off voor app, web én tv

We merken dat niet alle verenigingen volledig van alle mogelijkheden van het Club.Pakket gebruik maken. Sommigen hebben de mediaspeler voor Club.TV nog niet aangesloten, anderen worstelen met het publiceren van het wedstrijdprogramma op de website. En soms zien we ook de sponsors nog niet overal terugkomen. En dat is zonde, want jij hebt tenslotte speciaal voor jouw vereniging en de leden voor zo’n mooi mediapakket van Sportlink gekozen. Dus het wordt tijd om de handen uit de mouwen te steken. Don’t worry, wij gaan je helpen!

Doe mee met de cursus waar je stap voor stap uitleg krijgt hoe je de app, de website én de Club.TV optimaal voor jouw vereniging kunt inzetten. De Kick-Off van deze cursus vindt plaats bij jou in de buurt.

Tijdens deze avond geven we je een heldere en algemene uitleg over het Club.Pakket. Waar begin je en hoe maak je stappen vooruit. Dus ook al maak je al maanden gebruik van het Club.Pakket, dan is deze cursus zeker enorm nuttig.

Help je vereniging

Zoals aangegeven, de Kick-Off van de cursus is bij jou in de buurt. Dat is ook de enige keer dat je persoonlijk aanwezig hoeft te zijn. Na de bijeenkomst krijg je zeven weken lang iedere week een digitaal lesprogramma toegestuurd. Dat kan je thuis, bij de vereniging, alleen of met medevrijwilligers volgen. In 7 weken ga jij het Club.Pakket voor jouw vereniging helemaal in orde maken. Sluit dus vooral aan bij de Kick-Off want dit is hét moment dat je optimaal van deze ondersteuning gebruik kunt maken.

Na de Kick-Off ga je aan de slag met de volgende doelen. Als we het hebben over mediakanalen dan bedoelen we de app, de website en de tv.

  • Les 1: Je leden informeren over de werkwijze en de organisatie.
  • Les 2: Team- en wedstrijdinformatie delen op de mediakanalen.
  • Les 3: De huisstijl van de club laten terugkomen in de mediakanalen.
  • Les 4: Sponsors en activiteiten tonen op de mediakanalen.
  • Les 5: Planning van activiteiten en evenementen en delen met je leden.
  • Les 6: Verenigingsnieuws delen met je leden
  • Les 7: Vrijwilligerstaken en trainingen publiceren en delen via de mediakanalen

Praktische informatie

Rechts vind je alle locaties en data. Maak je keuze en schrijf je in voor deze gratis cursus. Alle Kick-Off avonden beginnen om 19.00 uur en eindigen rond 21:00 uur.

Voor wie?

Juist voor de personen die actief werken met de website, met Club.TV en/of met Club.Mobiel, is deze cursus enorm waardevol. Tijdens deze cursus geen theoretische uitleg, maar juist hands-on. Wil je je laptop meenemen naar de Kick-Off? Doen!  Dan kun je zelf direct in je eigen Club.Pakket omgeving aan de slag.

Zoals gezegd: ons doel is om jou en je vereniging verder te helpen bij het gebruik van het Club.Pakket. We hopen dat jij gebruik wilt maken van deze hulp.Inschrijven

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

We gebruiken je gegevens om je te informeren over de avond. Denk hierbij aan locatie en bevestiging. Na de avond sturen we je natuurlijk het lesprogramma.

13 Kick-Off avonden

13 locaties

door heel het land