Voetbalclubs: Altijd op de hoogte zijn van wat je wanneer moet doen? Bekijk onze jaarkalender

Doet jouw vereniging mee aan De Grote Clubactie? Zet Sportlink in!

Eén keer per jaar is de Grote Clubactie in het land. Al voor de 50e keer gaan leden ook dit jaar weer op pad voor hun club en verkopen ze loten.

Doet jouw vereniging mee? Door Sportlink handig in te zetten is het organiseren van de lotenverkoop een makkie. Hetzelfde geldt voor de communicatie. Laat al je leden, fans, dorp- en stadgenoten weten dat jouw vereniging meedoet aan de Grote Clubactie. Want dan wordt er weer een mooi bedrag voor je club opgehaald.

De Grote Clubactie in de app, op je website en op Club.TV

Al het promotiemateriaal op de website van De Grote Clubactie al verzameld? Fijn! Dan kun je de afbeeldingen op de tv in de kantine en in de app plaatsen. En vergeet je website niet! Zo weet iedereen dat ze de club kunnen steunen door loten te kopen.

De jeugd is natuurlijk een belangrijke als het gaat om de Actie. Zij zijn vooral goed te bereiken via de app. Heb jij ze al een push-berichtje in de app gestuurd? En zijn alle banners van De Grote Clubactie of leuke foto's van jeugdleden al in de app gezet? Met Sportlink is het zo geregeld.

Ook kun je met jouw mediapakket eenvoudig alle informatie over de Grote Clubactie op het tv-scherm in de kantine delen. Zo breng je alle bezoekers op de club op de hoogte! Wil je informatie over de Grote Clubactie ook op je website delen? Dat kan natuurlijk ook! We hebben een mooie slider voor je klaargezet, via deze link te downloaden.

Door de app, Club.TV en je website in te zetten laat je iedereen weten dat jouw vereniging meedoet aan de Grote Clubactie. In onderstaande video's laten we zien hoe je het mediapakket hier voor kunt inzetten. Heel veel succes en we hopen voor alle verenigingen op een zo hoog mogelijke opbrengst!

Zó zet je Sportlink in voor De Grote Clubactie!

De Grote Clubactie op de agenda
Bekijk deze video waarin we laten zien hoe je de Grote Clubactie als activiteit in Sportlink zet. Dan weet je zeker dat ie bij iedereen op de kalender staat!
De Clubactie op app, web en tv
Door Sportlink handig in te zetten, deel je alle berichten over de Grote Clubactie heel eenvoudig op je website, tv en in de app. We laten zien hoe het werkt.
Verstuur push-berichten
Je leden persoonlijk benaderen en enthousiasmeren voor de Grote Clubactie? Stuur ze een bericht in de app. We laten in de video zien hoe het werkt.