Workshops

Onderdeel van Club.Impuls zijn onze workshops. Meer dan ons lief is, horen we dat verenigingen niet uit Sportlink halen wat erin zit. En dat is jammer. En daar doen we dus iets aan. Niet alleen zijn we regelmatig in het land, gaan we meer video’s maken en zelfs online uitzenden. Maar op de maandagavond of dinsdagavond organiseren we in onze speciale bestuurskamer ook module avonden. Onze locatie is met de auto en openbaar vervoer goed te bereiken.

Agenda

Financieel krachtig: Club.Contributie en Club.Boekhouding

  • maandag 18 juni

Sport doe(t) je goed: Club.Vrijwilligers en Club.Trainingen

  • maandag 18 juni

Werken met CMS en advertenties: Club.TV en Club.Ads

  • maandag 2 juli

Alle bovengenoemde workshops starten om 19:00 uur (mits anders aangegeven) en vinden plaats bij ons op kantoor in Amsterdam op de Grasweg 61.

Meld je aan
Voor workshops in Amsterdam kan je je aanmelden via mail. Stuur je aanmelding naar communicatie@sportlink.com en geef aan welke van bovengenoemde workshops je graag bezoekt.

Werken met een Club.Pakket

Beschikt jouw vereniging al over een Club.Pakket en wil je graag meer uitleg? Sluit dan aan bij onze opstartavond. We laten van alle producten van jouw Club.Pakket zien hoe het werkt. Meld je voor onderstaande opstartvond aan door een mailtje te sturen naar communicatie@sportlink.com

Ook organiseren we online YouTube sessies waarin we het complete Club.Pakket uitleggen. Wanneer?

  • dinsdag 19 juni – 19:00 – 20:30 uur

Club.Pakket online bijeenkomsten: alles-in-één. TV, APP, Website/Dataservice én Club.Ads

Beschikt jouw vereniging nog niet over een Club.Pakket en wil je graag zien wat het pakket zoal te bieden heeft? We geven online informatiebijeenkomsten zodat je thuis vanaf de bank of vanuit de bestuurskamer alle te weten kunt komen over de Club.Pakketten.

Online informatieavond

Aanmelden voor een online sessie kan via dit formulier. Dan weten we wie we online ‘aan tafel’ hebben. En wij herinneren je een dag voor de sessie nog even, wel zo handig.

Amsterdam te ver?

Voor veel clubs is Amsterdam niet echt in de buurt. Regelmatig organiseren we zelf sessies in het land. Ook kan je steeds meer online bijeenkomsten bijwonen en groeit ons Youtube kanaal steeds verder.

Maar je mag zelf ook het initiatief nemen voor een sessie, zowel offline als online. Wil je zelf een bijeenkomst organiseren? Dat kan. Als je een locatie hebt met snel internet én een goed scherm en je regelt dat er minimaal 5 andere clubs aanwezig zijn, dan komen we graag langs.

Neem je het initiatief? Sluit het dan wel even met ons kort. Stuur ons een mail met je plannen en we gaan samen aan de slag.