Doelpunten
vier je samen!
Nu ook in de app.

Voeg doelpuntenmakers nu eenvoudig toe in de app

Uitslagen, standen… het is je wel bekend dat die informatie allemaal in de app is terug te vinden. Maar hoe zit het nou met de doelpuntenmakers? Of je nou voetbalt, handbalt, korfbalt of hockeyt. Het is voor ouders, fans én voor spelers toch hartstikke leuk om te zien wie er gescoord heeft? Dat kan vanaf nu in de app!

Zien wie er scoort? Pak de app erbij!

Wie staat er bovenaan de topscorerslijst binnen het team? Die verdient wel een leuke prijs toch?! Voor iedereen die gebruik maakt van de app, je kunt vanaf nu zien WIE er gescoord heeft en HOEVEEL doelpunten spelers dit seizoen hebben gemaakt. Zo zijn ouders en fans altijd up-to-date en kunnen spelers zelf via de app op school aan vriendjes en vriendinnetjes laten zien dat zij het doelpunt gemaakt hebben. Hartstikke leuk!

In de app zie je in het menu ‘wedstrijdgegevens’ wie er tijdens een wedstrijd heeft gescoord. En wil je het complete topscorersoverzicht zien? Die zie je bij het betreffende team in de app onder het kopje ‘wedstrijdstatistieken’.

Wie legt de doelpuntenmaker vast?

De teammanager is dé persoon die na de wedstrijd de doelpuntenmakers kan vastleggen. En we hopen dat de teammanagers na de wedstrijd even 3 minuten de tijd nemen dit te doen. Want juist hierdoor wordt het voor de fans en ouders veel leuker om alle wedstrijdinformatie in de app bij te houden.

Hoe de teammanagers (handbal, korfbal en hockey) de doelpuntenmakers kunnen vastleggen lees je hier

Voor voetbal hebben we een aparte handleiding.

Zijn doelpuntenmakers altijd zichtbaar?

Of de naam en eventueel de foto van een doelpuntenmaker in de app te zien is, heeft te maken met privacy-instellingen. Ieder persoon bepaalt zelf of diegene met naam of foto in de app getoond wordt. Dat is dus niet zozeer aan de club, maar echt aan iedere speler zelf. Dus wil jij als doelpuntenmaker met naam en eventueel foto gezien worden? Dan dien je in de app je privacy op ‘Normaal’ te zetten. Meer hoef je niet te doen!

Voetbal – privacy aanpassen

Handbal, korfbal, hockey – privacy aanpassen

Voor voetbal, handbal, korfbal en hockey!

Doelpuntenmakers zijn vanaf nu te zien in de app voor voetbal, handbal, korfbal en hockey België. Voor de meeste competities bij voetbal is dit compleet nieuw. Voor handbal, korfbal en hockey was dit al mogelijk. Echter, voor deze sporten is het plaatsen van de doelpuntenmakers net even anders dan hoe dit voorheen werd vastgelegd.

Let op: Alleen van wedstrijden waarvan de uitslagen worden getoond in de app, is het voor de teammanagers mogelijk de doelpuntenmakers in te voeren. Voor sommige sporten geldt dus bijvoorbeeld dat voor Onder 10 jaar en jonger de doelpuntenmakers niet kunnen worden vastgelegd en zodoende ook niet in de app zichtbaar zijn.

Oproep aan alle verenigingen

Teammanagers binnen de club krijgen een steeds belangrijkere rol. En we merken dat bij veel teams nog geen teammanager staat geregistreerd. Hartstikke zonde, want door één of meerdere personen als teammanager aan te wijzen én te registreren in Sportlink Club, geef je die teammanager de ruimte om zijn rol goed in te vullen.

Leg teammanagers vast in Sportlink Club

Daarom verzoeken wij de clubs om ook de teammanagers voor ieder team even goed te registreren in Sportlink Club. Want pas dan heeft de teammanager in de app toegang tot de nodige mogelijkheden. Je leest hier hoe je een teammanager vastlegt in Sportlink Club. Heb je de teammanagers allemaal al goed in Sportlink Club staan? Hartstikke goed! Je helpt zo de teammanagers én alle leden en fans enorm.