Eerste boekhoudtips al gelezen?

Ruim 1.400 sportverenigingen werken met Club.Boekhouding. Het grote voordeel is natuurlijk dat de boekhouding direct schakelt met Club.Contributie. Dit scheelt dubbel werk. We merken dat clubs tegen het eind van het jaar altijd iets meer bezig zijn met de boekhouding. En dan zijn enkele tips wellicht welkom.

De financiële administratie van iedere vereniging is belangrijk! Voor velen misschien niet het leukste klusje. Maar, zeker in deze tijd, is het fijn om op een eenvoudige wijze inzichtelijk te hebben ‘hoe de club ervoor staat’. Club.Boekhouding is hier enorm geschikt voor.

Wij helpen je graag bij het werken met Club.Boekhouding. Dit doen we door tips te geven die we aan het eind van deze serie tips opvolgen met een webinar. We laten her en der zien waar Club.Boekhouding het extra gemakkelijk voor je maakt. En we geven een aantal algemene tips voor de boekhouding. Heeft jouw vereniging Club.Boekhouding nog niet? Ook dan zijn de tips hartstikke nuttig! Kijk vooral mee! We vullen de pagina iedere week aan met nieuwe tips.

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Inschrijven