De kerst- of nieuwjaarsborrel vastleggen in Sportlink Club?

Het organiseren van een kerst- of nieuwjaarsborrel is allereerst hartstikke leuk! Iets wat in deze periode van het jaar bij enorm veel clubs wordt gedaan. Zo betrek je alle leden en fans tenslotte nog meer bij de vereniging. Maar het kost ook veel tijd. Hoe kunnen de oplossingen van Sportlink Club jou hierbij helpen?

Laten we beginnen met misschien wel de meeste belangrijke vraag in dit artikel: Wist je dat je clubevenementen zoals een nieuwjaarsborrel of simpelweg een bestuursvergadering kunt aanmaken in Sportlink Club? We horen je denken… ‘Ja, dat wist ik maar eigenlijk doen we dat niet.’ En we verwachten voornamelijk de wedervraag: ‘Waarom zouden wij de locatie, het tijdstip en allerlei andere informatie over de nieuwjaarsborrel in Sportlink Club vastleggen?’

  • Leg je evenementen & vergaderingen vast in Sportlink Club
  • Bepaal voor wie het evenement is bedoeld
  • Kies zelf op welke mediakanalen het evenement getoond wordt
  • Nooit meer dubbel of zelfs driedubbel bijhouden van evenementen en vergaderingen

Onderdeel van het organiseren van een evenement is het uitnodigen van de juiste personen. Want juist door je leden en fans persoonlijk te benaderen, zorg je voor een grote opkomst. Maak je een evenement of activiteit aan in Sportlink Club, dan is het informeren en uitnodigen van leden een fluitje van een cent. Het Club.Pakket (nu nog alleen voor voetbalclubs, lees: nu nog…) doet al het werk voor je! Zet de app, de website van de club én de tv in de kantine in om je leden te enthousiasmeren. Het begint bij het invoeren van allerlei informatie over het evenement, daarna ga je al die informatie delen met je leden en fans. En.. ze kunnen zich er ook nog eens online voor aanmelden. Zo weet je precies wie en hoeveel mensen er komen.

 


Hoe leg je een evenement of activiteit vast in Sportlink Club?

Hier hebben we uiteraard onze handleidingen voor. We leggen je in een aantal stappen uit hoe je een evenement in Sportlink Club aanmaakt.

En zodra je deze eerste stap hebt uitgevoerd, kun je het Club.Pakket met app, web én tv van Sportlink inzetten om je leden en fans van het evenement op de hoogte te brengen. Al 550 voetbalverenigingen maken gebruik van een Club.Pakket. Zij zetten met de app, de website én Club.TV alle mogelijke kanalen in om van een evenement op de club een succes te maken. Hier zie je een voorbeeld van hoe je de app kunt inzetten om een evenement te delen met alle leden en fans! Wil jij dat ook?

Heeft jouw vereniging nog geen Club.Pakket en wil je er meer over weten?

Laat dan even je contactgegevens achter. Wij bellen je op om je alles te vertellen over de mogelijkheden van het Club.Pakket.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

 

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Inschrijven