Informeer je leden over Voetbal.nl app

Alle leden van je vereniging kunnen gebruik maken van de Voetbal.nl app. Deze app maakt de beleving op en rondom de club nog leuker en beter! Waarom is het voor de vereniging handig als veel leden gebruik maken van deze app? Je wilt vast graag dat spelers bereikbaar zijn voor de club en dat spelers met naam (en eventueel foto) op de website van je club worden getoond. Want het is toch veel leuker als jouw leden met naam getoond worden in plaats van dat er ‘afgeschermd’ staat.

Hoe zorg je ervoor dat leden goed zichtbaar zijn op je website?

Ieder lid bepaalt zelf in de Voetbal.nl app hoe diegene op de website van de club en in de app wordt getoond. Een stukje privacy beleid dat leden helemaal in eigen hand hebben. Om je leden de goede richting in te helpen, hebben wij hier een stukje tekst voor je klaarstaan. Die tekst kun je heel eenvoudig delen met je leden, door ze vanuit Sportlink Club te mailen.

Deel onderstaand bericht met alle leden:

 

”De Voetbal.nl app

Uitslagen, standen, programma’s, kleedkamerindelingen, man-of-the-match, wie rijdt er en in welke auto is er nog plek… en nog veel meer. Die gegevens vind je allemaal terug in de Voetbal.nl app en op de Voetbal.nl website.

Met de app ben je altijd direct op de hoogte van al het nieuws van je eigen team en van je favoriete clubs, spelers en andere teams. Maak je nog geen gebruik van Voetbal.nl? Dan kun je de app downloaden en je registreren met het e-mailadres waarop je deze e-mail hebt ontvangen.

Wil jij ook als Player of the Match gekozen worden?

En niet onbelangrijk, kijk in de Voetbal.nl app ook direct goed naar je instelling voor je ‘zichtbaarheid’. Want daarmee bepaal jij of je door andere spelers als player of the match gekozen kan worden en of je foto en naam ook zichtbaar zijn in de app (en eventueel op de website van de club). Toch veel leuker als je alle foto’s en namen van je teamgenoten of andere teams terugziet in de app?! De zichtbaarheid pas je in de app aan bij Instellingen – Mijn persoonsgegevens.

Wil je met een ander e-mailadres inloggen dan waarop je dit bericht hebt ontvangen? Neem dan even contact op met ons en geef dan aan welk e-mailadres wij als club voor je moeten vastleggen.”

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Inschrijven