Diploma’s

Verenigingsdiploma’s

Indien er binnen uw vereniging ook diploma’s en passen zijn die niet door uw bond zijn gedefinieerd, dan kunt u deze diploma’s en passen zelf aanmaken. Dit worden verenigingsdiploma’s en passen genoemd in Sportlink Club. Verenigingsdiploma’s en -passen die worden gekoppeld aan een lid worden niet uitgewisseld met uw bond. Aan een lid kunnen zowel bonds- als verenigingsdiploma’s en -passen gekoppeld worden.

Bondsdiploma’s

Voor een aantal bonden geldt dat de bond diploma’s en passen heeft gedefinieerd. Deze zogenaamde bondsdiploma’s en -passen zijn standaard in Sportlink Club beschikbaar. Onderstaand een overzicht van de bonden die bondsdiploma’s en -passen hebben gedefinieerd. Bondsdiploma’s en -passen kunt u niet wijzigen of verwijderen. Bondsdiploma’s en -passen die worden gekoppeld aan een lid worden uitgewisseld met uw bond.

Club Support

Onze productspecialisten en -adviseurs staan niet alleen voor je klaar om je bij problemen snel verder te helpen maar willen je ook graag helpen bij het overdragen van hun kennis, opgedaan bij Sportlink of als als vrijwilliger bij hun eigen sportvereniging

Webinar
We hebben een uitgebreid programma van webinars die je kunnen helpen bij het uitoefenen van je taak of functie. Ga naar ons webinarprogramma om een webinar te boeken.
Sportlink Academy
In onze e-learing omgeving hebben we een groot aantal trainingen en leerlijnen die je zeker gaan helpen bij het uitvoeren van je taak of functie. Met dezelfde inlog als Sportlink Club heb je direct toegang.
Support Ticket
Lukt het niet of heb je technische problemen? Onze Club Support medewerkers staan voor je klaar. Maak een ticket aan een probeer zo volledig mogelijk je probleem te beschrijven en als het kan screenshots bij te voegen. Op die manier kunnen we je snel verder helpen.
Club Support