Functies

Functionarissen

De functionarissen zijn opgesplitst in verenigingsfuncties en bondsfuncties.

Verenigingsfuncties

Indien er binnen jouw vereniging ook functies worden uitgevoerd die niet door jouw bond zijn gedefinieerd, dan kan je deze functies zelf aanmaken. Dit worden verenigingsfuncties genoemd in Sportlink Club. Verenigingsfuncties die worden gekoppeld aan een lid worden niet uitgewisseld met jullie bond. Aan een lid kunnen zowel bonds- als verenigingsfuncties gekoppeld worden.

Bondsfuncties

Voor een aantal bonden geldt dat de bond een aantal functies heeft gedefinieerd. Deze zogenaamde bondsfuncties zijn standaard in Sportlink Club beschikbaar.

Alle informatie over het publiceren van de verenigingsfuncties lees je hier. (knop toevoegen)

Trainers

Verenigingstrainers

Indien er binnen jullie vereniging ook trainersfuncties zijn die niet door jouw bond zijn gedefinieerd, dan kan je deze trainersfuncties zelf aanmaken. Dit worden verenigingstrainers genoemd in Sportlink Club. Verenigingstrainers functies die worden gekoppeld aan een lid worden niet uitgewisseld met de bond. Aan een lid kunnen zowel bonds- als verenigingstrainers functies gekoppeld worden.

Bondstrainers

De bond heeft een aantal trainers gedefinieerd. Deze zogenaamde bondstrainers zijn standaard in Sportlink Club beschikbaar. Bondstrainers kan je niet wijzigen of verwijderen. Bondstrainers die worden gekoppeld aan een lid worden uitgewisseld met de bond.

Commissies

Maken jullie gebruik van commissies? Dan heb je hier de mogelijkheid om een commissiefunctie toe te voegen, te wijzigen of te verwijderen. Heb je de functies aangemaakt? Dan zijn deze functie beschikbaar vanuit commissies.

Lokale teamrollen

Bij wedstrijdzaken kunt u uw (lokale) teams en trainingsgroepen beheren. Bij het toevoegen van een persoon aan een team kan je de persoon een functie meegeven. Denk hierbij aan begeleider, verzorger, fysio of badmeester.

Club Support

Onze productspecialisten en -adviseurs staan niet alleen voor je klaar om je bij problemen snel verder te helpen maar willen je ook graag helpen bij het overdragen van hun kennis, opgedaan bij Sportlink of als als vrijwilliger bij hun eigen sportvereniging

Webinar
We hebben een uitgebreid programma van webinars die je kunnen helpen bij het uitoefenen van je taak of functie. Ga naar ons webinarprogramma om een webinar te boeken.
Sportlink Academy
In onze e-learing omgeving hebben we een groot aantal trainingen en leerlijnen die je zeker gaan helpen bij het uitvoeren van je taak of functie. Met dezelfde inlog als Sportlink Club heb je direct toegang.
Support Ticket
Lukt het niet of heb je technische problemen? Onze Club Support medewerkers staan voor je klaar. Maak een ticket aan een probeer zo volledig mogelijk je probleem te beschrijven en als het kan screenshots bij te voegen. Op die manier kunnen we je snel verder helpen.
Club Support