De kleedkamerplanner 

 

In de planner wordt van de thuisteams alleen de teamnaam getoond zonder verenigingsnaam.

StatusOmschrijving
AanvangsttijdDe start van de wedstrijd
PlanstatusEr zijn 2 planstatussen. Blauw en oranje
VoorafAltijd 30 minuten voor de starttijd van de wedstrijd. Vooralsnog is dit niet zelf aan te passen.
SpeeltijdDe duur van de wedstrijd. Dit kan je niet zelf aanpassen en is vastgesteld door de bond.
AchterafDit staat standaard op 30 minuten. Vooralsnog is dit niet zelf aan te passen
Pauze

Meer informatie

Ben je op zoek naar meer informatie over de kleedkamerplanner? Of wil je weten hoe je nieuwe kleedkamers toevoegt in Sportlink Club?

Kijk dan hier…

Ik wil nieuwe kleedkamers toevoegen

Club Support

Onze productspecialisten en -adviseurs staan niet alleen voor je klaar om je bij problemen snel verder te helpen maar willen je ook graag helpen bij het overdragen van hun kennis, opgedaan bij Sportlink of als als vrijwilliger bij hun eigen sportvereniging

Webinar
We hebben een uitgebreid programma van webinars die je kunnen helpen bij het uitoefenen van je taak of functie. Ga naar ons webinarprogramma om een webinar te boeken.
Sportlink Academy
In onze e-learing omgeving hebben we een groot aantal trainingen en leerlijnen die je zeker gaan helpen bij het uitvoeren van je taak of functie. Met dezelfde inlog als Sportlink Club heb je direct toegang.
Support Ticket
Lukt het niet of heb je technische problemen? Onze Club Support medewerkers staan voor je klaar. Maak een ticket aan een probeer zo volledig mogelijk je probleem te beschrijven en als het kan screenshots bij te voegen. Op die manier kunnen we je snel verder helpen.
Club Support