Kleuren

Kleuren Club.Website

Heeft jullie vereniging een website van Sportlink? Dan kan je hier heel eenvoudig zelf de kleuren in stellen.

Kleuren Club.TV

Heeft jullie Club.TV? Dan stel je hier heel eenvoudig zelf de kleuren in.

Tenue kleuren

Een vereniging heeft standaard kleuren van het uit- en thuistenue. De kleuren van het uit- en thuistenue (en het reserve-tenue) registreer je in Sportlink Club en zijn terug te zien in de app. Super handig! Zo weet ieder team welk tenue ze in hun tas moeten stoppen.

Club Support

Onze productspecialisten en -adviseurs staan niet alleen voor je klaar om je bij problemen snel verder te helpen maar willen je ook graag helpen bij het overdragen van hun kennis, opgedaan bij Sportlink of als als vrijwilliger bij hun eigen sportvereniging

Webinar
We hebben een uitgebreid programma van webinars die je kunnen helpen bij het uitoefenen van je taak of functie. Ga naar ons webinarprogramma om een webinar te boeken.
Sportlink Academy
In onze e-learing omgeving hebben we een groot aantal trainingen en leerlijnen die je zeker gaan helpen bij het uitvoeren van je taak of functie. Met dezelfde inlog als Sportlink Club heb je direct toegang.
Support Ticket
Lukt het niet of heb je technische problemen? Onze Club Support medewerkers staan voor je klaar. Maak een ticket aan een probeer zo volledig mogelijk je probleem te beschrijven en als het kan screenshots bij te voegen. Op die manier kunnen we je snel verder helpen.
Club Support