Mijn instellingen

Taal en thema

Op dit scherm heb je de mogelijkheid om de taal in te stellen. Standaard staat deze op Nederlands. Tevens kan je kiezen voor een licht of donker thema.

Zichtbare taken in ‘Mijn overzicht’

Op de homepagina zie je jouw taken. Bij Instellingen kan je zelf instellen welke taken je graag terug wilt doen op jouw homepagina.

Account informatie

Mijn Sportlink Club – toegangniveaus

Op deze pagina zie je in één oogopslag jouw toegangniveau’s voor Sportlink Club. Oftewel voor welke functionaliteiten heb jij toegang? Lukt het niet om gegevens te exporteren? Kijk dan even in dit overzicht en neem contact op met de beheerder van Sportlink Club binnen jouw vereniging. De beheerder kan je verder op weg helpen.

Ben je beheerder? Dan heb je vanuit dit scherm ook direct toegang tot het beheerscherm van de gebruikers om autorisaties aan te passen.

Mijn inloghistorie

Hier zie je een mooi overzicht van de momenten waarop je bent ingelogd in Sportlink Club.

Club Support

Onze productspecialisten en -adviseurs staan niet alleen voor je klaar om je bij problemen snel verder te helpen maar willen je ook graag helpen bij het overdragen van hun kennis, opgedaan bij Sportlink of als als vrijwilliger bij hun eigen sportvereniging

Webinar
We hebben een uitgebreid programma van webinars die je kunnen helpen bij het uitoefenen van je taak of functie. Ga naar ons webinarprogramma om een webinar te boeken.
Sportlink Academy
In onze e-learing omgeving hebben we een groot aantal trainingen en leerlijnen die je zeker gaan helpen bij het uitvoeren van je taak of functie. Met dezelfde inlog als Sportlink Club heb je direct toegang.
Support Ticket
Lukt het niet of heb je technische problemen? Onze Club Support medewerkers staan voor je klaar. Maak een ticket aan een probeer zo volledig mogelijk je probleem te beschrijven en als het kan screenshots bij te voegen. Op die manier kunnen we je snel verder helpen.
Club Support