Snipperdagen

Soms is het voor een team of voor de hele vereniging niet mogelijk om wedstrijden te spelen. Voor zulke momenten kun je een snipperdag aanvragen. Dit regel je via Sportlink Club.

Snipperdag beschikbaar?

Je ziet alle teams. Het icoon in de eerste kolom geeft aan of het team nog snipperdagen beschikbaar heeft. Bij een vinkje zijn die snipperdagen er wel. Bij een kruisje niet en is de aanvragen knop ook niet klikbaar.

Aanvragen

Als er dagen beschikbaar zijn, kan je met de Aanvragen knop een verzoek indienen.
Lees voor de afhandeling en de vervolgstappen de informatie op KNVB Assist.

Club Support

Onze productspecialisten en -adviseurs staan niet alleen voor je klaar om je bij problemen snel verder te helpen maar willen je ook graag helpen bij het overdragen van hun kennis, opgedaan bij Sportlink of als als vrijwilliger bij hun eigen sportvereniging

Webinar
We hebben een uitgebreid programma van webinars die je kunnen helpen bij het uitoefenen van je taak of functie. Ga naar ons webinarprogramma om een webinar te boeken.
Sportlink Academy
In onze e-learing omgeving hebben we een groot aantal trainingen en leerlijnen die je zeker gaan helpen bij het uitvoeren van je taak of functie. Met dezelfde inlog als Sportlink Club heb je direct toegang.
Support Ticket
Lukt het niet of heb je technische problemen? Onze Club Support medewerkers staan voor je klaar. Maak een ticket aan een probeer zo volledig mogelijk je probleem te beschrijven en als het kan screenshots bij te voegen. Op die manier kunnen we je snel verder helpen.
Club Support