Sporten & activiteiten

Als een lid actief wordt binnen jouw vereniging als spelend lid (om wedstrijden te spelen), is het belangrijk dat het lid een bondsspelactiviteit krijgt. Dit zijn spelactiviteiten die door de bond gedefinieerd zijn. Ook is het mogelijk om een spelactiviteit van de vereniging te registreren bij het lid. Bij Sporten & activiteiten registreer de spelactiviteiten van jullie vereniging. Heb je de activiteiten hier gedefinieerd? Dan kan je ze ook op lid niveau toevoegen.

Spelactiviteiten van vereniging

Indien binnen jouw vereniging ook sporten worden beoefend die niet door de bond zijn gedefinieerd, dan kun je deze sporten zelf aanmaken. Dit worden de spelactiviteiten van de vereniging genoemd in Sportlink Club. Deze spelactiviteiten die worden gekoppeld aan een lid worden niet gesynchroniseerd met de bond. Aan een lid kunnen zowel bonds- als verenigingsspelactiviteiten gekoppeld worden.

Spelactiviteiten van bond

Voor een aantal bonden geldt dat de bond sporten heeft gedefinieerd. Deze zogenaamde bondssporten zijn standaard in Sportlink Club beschikbaar. Bondssporten kun je niet wijzigen of verwijderen. Bondssporten die worden gekoppeld aan een lid worden gesynchroniseerd met de bond.

Heb je vragen? We horen het graag!

Stel je vraag
We helpen je graag!
Club Support