Veld- en badplanner

Belangrijk: Deze pagina is nog in ontwikkeling. Het is mogelijk om wedstrijden eenvoudig naar een ander veld of bad te verplaatsen door ze te verslepen. Als je een tijdstip wil wijzigen moet je dat (nog) even via de wedstrijddetails doen. Dat kan door op een wedstrijd te klikken of te kiezen voor Wedstrijdplanning.

Sleepbare blokken voor activiteiten

Door middel van slepen (drag & drop) plaats je onderstaande wedstrijdblokken op het juiste veld(deel). Tevreden over de indeling? Klik dan bovenin op opslaan.

In ieder blok zie je direct wat voor soort activiteit het betreft, welke bewerkingen je mag doen en wanneer de activiteit start. Optioneel is er in in- en uitlooptijd wanneer dit door een bond is ingesteld.

StatusicoonOmschrijving
Verplaatsen veld(deel) en tijdstip mogelijk
(Nog niet beschikbaar)
Verplaatsen veld(deel) mogelijk
Verplaatsen geheel niet mogelijk
Reguliere competitiewedstrijd (bond)
Bekerwedstrijd (bond)
Blokplanning-wedstrijd (bond)
Oefenwedstrijd (vereniging)

Extra veldinformatie

In de veldenkolom zie je bij ieder veld, naast de naam, iconen die je meer vertellen over dat veld. Niet alle veldinformatie is beschikbaar voor alle bonden,

IcoonToelichting
Kunstgrasveld
Grasveld
Ander soort veld
Veldgrootte (indien half of kleiner)
Deelbaar veld
Omheining aanwezig
Dugout of tribune aanwezig
Verlichting aanwezig
Overdekte locatie
Verwarmde locatie

Club Support

Onze productspecialisten en -adviseurs staan niet alleen voor je klaar om je bij problemen snel verder te helpen maar willen je ook graag helpen bij het overdragen van hun kennis, opgedaan bij Sportlink of als als vrijwilliger bij hun eigen sportvereniging

Webinar
We hebben een uitgebreid programma van webinars die je kunnen helpen bij het uitoefenen van je taak of functie. Ga naar ons webinarprogramma om een webinar te boeken.
Sportlink Academy
In onze e-learing omgeving hebben we een groot aantal trainingen en leerlijnen die je zeker gaan helpen bij het uitvoeren van je taak of functie. Met dezelfde inlog als Sportlink Club heb je direct toegang.
Support Ticket
Lukt het niet of heb je technische problemen? Onze Club Support medewerkers staan voor je klaar. Maak een ticket aan een probeer zo volledig mogelijk je probleem te beschrijven en als het kan screenshots bij te voegen. Op die manier kunnen we je snel verder helpen.
Club Support