Vrije invoervelden

Wil je meer gegevens registreren van personen of organisaties dan standaard mogelijk is in Sportlink Club? Dan kun je gebruik maken van Vrije invoervelden in Sportlink Club. Deze velden kun je naar eigen behoefte definiëren.

Leden & Relaties en Organisatie

Het is mogelijk om invoervelden,  datumvelden en keuzelijsten naar eigen wens te definiëren.

Aanmeldformulier

Maakt jouw vereniging gebruik van het Online aanmeldformulier op jullie verenigingswebsite? Dan heb je op het tabblad aanmeldformulier de mogelijkheid om invoervelden en keuzelijsten te definiëren.

Club Support

Onze productspecialisten en -adviseurs staan niet alleen voor je klaar om je bij problemen snel verder te helpen maar willen je ook graag helpen bij het overdragen van hun kennis, opgedaan bij Sportlink of als als vrijwilliger bij hun eigen sportvereniging

Webinar
We hebben een uitgebreid programma van webinars die je kunnen helpen bij het uitoefenen van je taak of functie. Ga naar ons webinarprogramma om een webinar te boeken.
Sportlink Academy
In onze e-learing omgeving hebben we een groot aantal trainingen en leerlijnen die je zeker gaan helpen bij het uitvoeren van je taak of functie. Met dezelfde inlog als Sportlink Club heb je direct toegang.
Support Ticket
Lukt het niet of heb je technische problemen? Onze Club Support medewerkers staan voor je klaar. Maak een ticket aan een probeer zo volledig mogelijk je probleem te beschrijven en als het kan screenshots bij te voegen. Op die manier kunnen we je snel verder helpen.
Club Support