Wedstrijdplanning

In de wedstrijdplanning zie je standaard alle thuis wedstrijden. Thuis wedstrijden zijn de wedstrijden op de accommodatie van de verenigingen waar de wedstrijdsecretaris verantwoordelijk voor is. In het programma zie je standaard 7 dagen opgedeeld per dag. Het programma per speeldag is het mogelijk om de wedstrijdgegevens te downloaden. Wil je een totaal overzicht van alle wedstrijden? Maak dan gebruik van de knop dowload pdf.

In de wedstrijdplanning zie je alle wedstrijden die nog gespeeld moeten worden. Is een wedstrijd begonnen? Dan zie je de wedstrijd bij Gespeelde wedstrijden.

Direct wijzigen vanuit het programma
Vanuit het wedstrijdprogramma kan je heel eenvoudig scheidsrechters toewijzen aan een wedstrijd. Je hoeft dus niet meer perse naar de wedstrijddetails om scheidsrechters, het veld en de kleedkamers te wijzigen.

Status-iconen bij wedstrijden

IcoonOmschrijvingToelichting
Geen bijzonderheden
Wedstrijd heeft concept-statusNog niet definitief gepland door bond en kan nog worden gewijzigd
Openstaande taakBijvoorbeeld official toewijzen of kleedkamers selecteren
Wedstrijd is afgelast
Wedstrijd is gestaaktAlleen bij gespeelde wedstrijden

Type wedstrijden

IcoonOmschrijvingToelichting
GeenStandaardReguliere competitiewedstrijd
A categorieNiet bij alle bonden
B categorieNiet bij alle bonden
BlokwedstrijdenWedstrijden in toernooivorm waarbij een derde vereniging de gastheer kan zijn
Bekerwedstrijden
OefenwedstrijdIn het verleden ook wel bekend als 'eigen wedstrijd' of 'verenigingswedstrijd'

Overige functies

Op deze pagina is het mogelijk om de inhoud van een tabel te exporteren in CSV-formaat. Op deze manier kun je de gegevens in die tabel gebruiken in een andere applicaties, zoals Excel of Numbers.

Gebruik deze knop in de rechterbovenhoek van de tabel. 

  • Om de inhoud van tabellen te exporteren heeft jouw account de autorisatie ‘Exporteren van tabel-data’ nodig. Je kan controleren of je deze hebt bij ‘Account instellingen’.
  • De export bevat alle zichtbare kolommen. Wil je je deze selectie personaliseren? Lees dan de helppagina over kolommen kiezen.
  • Houdt bij de verspreiding van persoonsgegevens vanuit Sportlink Club rekening met de geldende AVG-richtlijnen.

Club Support

Onze productspecialisten en -adviseurs staan niet alleen voor je klaar om je bij problemen snel verder te helpen maar willen je ook graag helpen bij het overdragen van hun kennis, opgedaan bij Sportlink of als als vrijwilliger bij hun eigen sportvereniging

Webinar
We hebben een uitgebreid programma van webinars die je kunnen helpen bij het uitoefenen van je taak of functie. Ga naar ons webinarprogramma om een webinar te boeken.
Sportlink Academy
In onze e-learing omgeving hebben we een groot aantal trainingen en leerlijnen die je zeker gaan helpen bij het uitvoeren van je taak of functie. Met dezelfde inlog als Sportlink Club heb je direct toegang.
Support Ticket
Lukt het niet of heb je technische problemen? Onze Club Support medewerkers staan voor je klaar. Maak een ticket aan een probeer zo volledig mogelijk je probleem te beschrijven en als het kan screenshots bij te voegen. Op die manier kunnen we je snel verder helpen.
Club Support