Informatie uit Sportlink eenvoudig op uw website!

EHC.95.Devices

U zult vast denken; ”Wij hebben al een mooie website voor onze vereniging!” Is de webbeheerder toch altijd op het laatste moment nog bezig om alle afgelastingen op de website te plaatsen? Of is het na ieder speelweekend toch weer een klus om alle nieuwtjes en wedstrijdprogramma’s op de site te delen met de leden? Zonde van de tijd, die u graag op of langs de lijn had willen besteden. Of is uw website verouderd en toe aan een make over?

Hoe kunt u er nu voor zorgen dat u minder tijd kwijt bent aan het updaten van alle informatie op de website? 

Eigenlijk is het heel eenvoudig. De informatie uit Club.Basis, zoals afgelastingen, teamindelingen, programma’s en nog veel kunt u met Club.Website direct op de website tonen. Stel alles één keer in en de website doet vervolgens vanzelf al het werk.

Wat is de kracht van een goede verenigingswebsite?

Juist: persoonlijke informatie over de vereniging. Wanneer moet ik spelen? Hoe laat verzamelen we? In welke kleedkamer zitten we? Op welk veld spelen we? De Sportlink data is met een widget op de pagina te slepen. Eén keer instellen, altijd actueel. Kind kan de was doen!

Te zien op PC, tablet én mobiel. Zonder extra werk!

Natuurlijk moet uw website zichtbaar zijn op tablet en mobiel. Makkelijk voor de tegenstanders die onderweg nog even de route kunnen bekijken, maar vooral voor al uw leden. Informatie over wedstrijden, teamfoto’s en andere verenigingsactiviteiten is makkelijk op de bank, in de trein of direct na de wedstrijd in de kantine te zien. En dat gaat allemaal vanzelf.

Website ontwikkelen, veel gedoe? Welnee, binnen 2 weken aan de slag!

Het ontwikkelen van uw site is eigenlijk zo gepiept. Natuurlijk is het werk, natuurlijk zijn we afhankelijk van uw input, maar met een beetje doorzetten van iedereen, zijn we veelal binnen 2 weken online.

Hoe werkt het?

In een aantal stappen werken we samen met u naar een nieuwe website!

1. U bestelt Club.Website in de webshop

2. U ontvangt een intakeformulier waarin wij vragen naar oa clubkleuren en foto’s.

3.  Nadat wij uw gegevens hebben ontvangen, zetten wij de website binnen 10 werkdagen voor u klaar

4. Na max. 10 dagen ontvangt u alle inloggegevens

5. Gefeliciteerd, u kunt nu zelf aan de slag met uw nieuwe website!

Vragen?

Wij helpen u graag verder. U kunt ons telefonisch bereiken of uw vraag stellen via het Online Helpdesksysteem. Goed voorbereid over naar een nieuwe website? Neem een kijkje op ons Support Center.

Wilt u na het lezen van deze update graag overstappen naar de nieuwe Club.Website in WordPress, dan kan dit heel eenvoudig. Wij bieden u volledige ondersteuning in uw overstap! Neem contact op met ons en wij helpen u verder.

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Inschrijven