Welk Club.Pakket past het best bij jouw vereniging?

Al 570 voetbalverenigingen maken er gebruik van: het Club.Pakket van Sportlink. En met het Club.Pakket bedoelen we een totaalpakket met een app, een website én een oplossing voor de tv in de kantine. Alles om de communicatie op en rondom de vereniging te vereenvoudigen. Want hoe bereik je nu alle leden en fans? Via e-mail? Of heeft ieder team zijn eigen whatsapp groepje? Enorm handig, maar er kan ook heel veel leuke en nuttige clubinformatie gedeeld worden via de website, op de tv in de kantine en via de Voetbal.nl app. Wellicht denk je nu, we hebben al een website en een tv draaien in de kantine. Waarom dan een Club.Pakket?

Met behulp van de Club.Pakketten worden alle uitslagen, standen, programma’s, clubactiviteiten, kleedkamerindelingen, rijschema’s en nog veel meer automatisch en altijd actueel op allerlei kanalen getoond. App, web en tv! Je bespaart dus enorm veel tijd. Hoe werkt het? En wat is er allemaal mogelijk? We leggen het je uit op onze informatieavond.

Schrijf je nu (gratis) in. Let op, de Club.Pakketten zijn er alleen voor voetbalverenigingen.

Nog geen Club.Pakket? Meld je aan!

Om iedereen in het land van alle kennis over Sportlink Club.Pakketten te kunnen voorzien, organiseren wij informatieavonden in het land. Tijdens de informatieavond doe je waardevolle kennis op en is er uiteraard ook uitgebreid de mogelijkheid om vragen te stellen. Achteraf weet je precies welk pakket het best bij jouw vereniging past.

Alle avonden beginnen om 19.00 uur.Inschrijven

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.