Welk Club.Pakket past het best bij jouw vereniging?

We hebben er maar liefst 3! En dan hebben we het over de Club.Pakketten van Sportlink. Alles om de communicatie op en rondom de vereniging te vereenvoudigen. Want hoe bereik je nu alle leden en fans? Via e-mail? Of heeft ieder team zijn eigen whatsapp groepje? Enorm handig, maar er kan ook heel veel leuke en nuttige clubinformatie gedeeld worden via de website, op de tv in de kantine en via de Voetbal.nl app. Wellicht denk je nu, we hebben al een website en een tv draaien in de kantine. Waarom dan een Club.Pakket?

Met behulp van de Club.Pakketten worden alle uitslagen, standen, programma’s, vrijwilligerstaken, trainingsoverzichten, clubactiviteiten, kleedkamerindelingen, rijschema’s en nog veel meer automatisch en altijd actueel op allerlei kanalen getoond. App, web en tv! Je bespaart dus enorm veel tijd. Hoe werkt het? En wat is er allemaal mogelijk? We leggen het je uit op onze informatieavond. Schrijf je nu (gratis) in. Let op, de Club.Pakketten zijn er alleen voor voetbalverenigingen.

Sportlink komt naar je toe!

Om iedereen in het land van alle kennis over Sportlink Club.Pakketten te kunnen voorzien, organiseren wij maar liefst 14 informatieavonden in het land. Een flink aantal is reeds geweest maar kijk aan de rechterkant welke locaties nog beschikbaar zijn. Tijdens de informatieavond doe je waardevolle kennis op en is er uiteraard ook uitgebreid de mogelijkheid om vragen te stellen. Achteraf weet je precies welk pakket het best bij jouw vereniging past.

Alle avonden beginnen om 19.00 uur.Inschrijven

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

14 informatieavonden

14 locaties

3 Club.Pakketten