Informatieavonden over het Club.Pakket

Hoe vereenvoudig je de communicatie met al je leden en fans? Op dat vraagstuk gaan we in tijdens onze informatieavonden in het land. Want hoe bereik je nu alle leden en fans? Via e-mail? Of heeft ieder team zijn eigen whatsapp groepje? Enorm handig, maar er kan ook heel veel leuke en nuttige clubinformatie gedeeld worden via de website, op de tv in de kantine en via de Voetbal.nl app. Wellicht denk je nu, we hebben al een website en een tv draaien in de kantine. Waarom dan een Club.Pakket?

Met behulp van de Club.Pakketten worden alle uitslagen, standen, programma’s, vrijwilligerstaken, trainingsoverzichten, clubactiviteiten, kleedkamerindelingen, rijschema’s en nog veel meer automatisch en altijd actueel op allerlei kanalen getoond. App, web en tv! Je bespaart dus enorm veel tijd. Hoe werkt het? En wat is er allemaal mogelijk? We leggen het je uit op onze informatieavond. Schrijf je nu (gratis) in. Let op, de Club.Pakketten zijn er alleen voor voetbalverenigingen.

Sportlink komt naar je toe

Om iedereen in het land van alle kennis over Sportlink Club.Pakketten te kunnen voorzien, organiseren wij maar liefst 14 informatieavonden in het land. Tijdens de informatieavond doe je waardevolle kennis op en is er uiteraard ook uitgebreid de mogelijkheid om vragen te stellen. Achteraf weet je precies welk pakket het best bij jouw vereniging past.

Meld je direct aan

Alle avonden beginnen om 19.00 uur. Meld je direct aan voor één van onze avonden. En betrek de benodigde personen binnen je club erbij. Want vooral voor de webbeheerder, de verantwoordelijke voor PR & Communicatie en de voorzitter zijn dit zeer nuttige avonden om bij aanwezig te zijn.

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


Inschrijven