Via het NHV kan jouw vereniging informatie zoals uitslagen, standen en programma’s op de website publiceren. Het NHV heeft alle handbalverenigingen onlangs laten weten per 13 maart te stoppen met deze voorziening. Als partner van het NHV biedt Sportlink dé oplossing om ook ná 13 maart alle uitslagen, standen en programma’s (en nog veel meer clubinformatie) via jouw website te kunnen delen met alle leden en fans.

Sportlink Club.Dataservice

Met Club.Dataservice kun je informatie waaronder uitslagen, standen en programma’s rechtstreeks op je website plaatsen. Je hoeft Club.Dataservice maar één keer in te stellen, vervolgens wordt alle actuele informatie automatisch bijgewerkt op de site. De ledenadministratie én de HandbalNL app zijn de bron voor deze informatievoorziening. Voorbeeld: een official vult de uitslag van een wedstrijd in via de app en vervolgens wordt deze stand direct op jouw website verwerkt. Hier hoeft jouw vereniging/webbeheerder niks voor te doen!


Naast de uitslagen, standen en programma’s kun je met Club.Dataservice veel meer leuk en nuttig clubnieuws op je website delen met je leden, ouders en toeschouwers. Denk hierbij aan de veld- en kleedkamerindelingen, verjaardagen, clubactiviteiten zoals een jeugdtoernooi, maar ook de clubsponsors en nog veel meer! En ook hiervoor geldt weer: één keer instellen en het systeem doet vervolgens het werk.


Probeer Club.Dataservice gratis uit!

Voordat je het weet is het 16 maart. Dat snappen wij ook. Speciaal voor handbalverenigingen stellen we een gratis proefabonnement beschikbaar. Dat loopt tot 1 juli. Dus geen opstartkosten en 4 maanden gratis. En nee, dan zit je er niet gelijk aan vast. Wij nemen voor afloop even contact met je op zodat je zelf kunt aangeven of je wel/niet door wil met Club.Dataservice. We denken jullie hiermee een alternatief te bieden dat snel te gebruiken is zonder langdurige verplichtingen. Maak hier vooral gebruik van.

Hoe werkt Club.Dataservice?

Wat kun je allemaal met Club.Dataservice? Hoe plaats ik artikelen zoals de veld- en kleedkamer nu daadwerkelijk op mijn website… Dit soort vragen zijn erg herkenbaar aangezien al 800 sportverenigingen gebruik maken van Club.Dataservice. We gaan uitleg geven over Club.Dataservice, dit doen we door middel van een webinar. Betekent dat je gewoon vanuit huis of vanuit de bestuurskamer een ‘les’ Club.Dataservice kunt volgen. In ruim een uur weet je hoe alles werkt. En… ook na het webinar sta je er uiteraard niet alleen voor. We hebben een servicedesk met Club.Dataservice specialisten die jou altijd verder kunnen helpen. Zodra je rechts de aanvraag voor het proefabonnement hebt ingevuld, ontvang je een mail met de mogelijkheid je aan te melden voor het webinar.

Informatie ook in de app en op TV

We hopen dat duidelijk is dat Club.Dataservice meer informatie bevat dan alleen de wedstrijdinformatie. Ook willen we graag duidelijk maken dat we daarnaast meer opties hebben om de informatie te publiceren. Je kan alle extra informatie ook via een tv-scherm of via Club.Mobiel in de HandbalNL app delen. Dit zijn extra mogelijkheden waar we je later over informeren. Ons advies is om eerst aan de slag te gaan met Club.Dataservice zodat de website van jouw vereniging voorzien blijft van actueel clubnieuws.


Proefabonnement aanvragen

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.