Voordelen

  • Volledig SEPA proof

  • Integratie met ledenadministratie en contributie

  • Financiële administratie snel overdraagbaar

  • Overal en altijd te gebruiken

  • In 1 oogopslag inzicht in financiële administratie

Belangrijkste functies

  • Flexibel in te richten boekjaren
  • Grootboekschema’s en rekeningen opmaken
  • Journaalposten opmaken
  • Saldilijst debiteuren en crediteuren
  • Winst- en verliesrekening én balans

Boekhouding voor de vereniging

Hoe zorgt u ervoor dat u de boekhouding altijd op orde heeft, zonder dat u hier al te veel tijd aan kwijt bent? Met Club.Boekhouding heeft u hét boekhoudpakket voor verenigingen in handen waarmee u altijd en overal inzicht heeft in de financiën van uw vereniging. Club.Boekhouding is voor iedereen geschikt, ook voor mensen zonder boekhoudervaring.

Het gebruik van Club.Basis in combinatie met Club.Boekhouding heeft zeker geleid tot een kwaliteitsverbetering van onze administratie. Uiteraard biedt de online administratie een groot voordeel doordat het overal en altijd bereikbaar is. Met Club.Boekhouding zijn we volledig SEPA proof! Atletiekvereniging AV De Koplopers

Integratie met ledenadministratie en contributie

Alle financiële processen van uw vereniging worden in Club.Boekhouding aan elkaar gekoppeld: van contributieregistratie tot facturatie en van inning tot registratie in de boekhouding. Club.Boekhouding heeft als enorm voordeel dat het speciaal ontwikkeld is voor verenigingen. Als de ledenadministratie in Club.Basis zit, de contributie via Club.Contributie verloopt, dan is Club.Boekhouding een logisch verlengstuk.

Eenvoudig en efficiënt boekhouden met Club.Boekhouding: Meer tijd voor sport!

Uw financiën veilig opgeslagen

In de boekhouding van uw vereniging wordt belangrijke informatie opgeslagen, deze moet beschikbaar blijven voor uw vereniging.
Begeeft de computer van de penningmeester het, of komt er een nieuwe penningmeester die de boekhouding overneemt? Geen enkel probleem, met Club.Boekhouding beschikt u over een boekhoudprogramma waarmee u veilig vanaf iedere locatie kunt werken, want Club.Boekhouding werkt in de cloud.

Hoe werkt het?

De boekhouding is niet iets dat je zo maar in 1 dag even regelt. We beseffen dat het soms best complex kan zijn. Daarom hebben we handleidingen voor je opgemaakt, om je verder te helpen. We hebben de handleidingen voor Club.Boekhouding voor je klaarstaan in het Support Center zodat je exact weet hoe je met Club.Boekhouding van start kunt!
7 tips om je te helpen met boekhouden

Bekijk de tips

Bekijk ook eens

Link

productgrid-basis

Club.Basis

Maak het besturen van de vereniging gemakkelijk. Club.Basis is de basis van een online oplossing voor alle bestuurders en vrijwilligers in uw vereniging.

Link

productgrid-contributie

Club.Contributie

Met een druk op de knop berekent u de contributie voor al uw leden. Het organiseren en innen van contributie en andere kosten wordt met Club.Contributie een stuk eenvoudiger!

Link

productgrid-boekhouding

Club.Boekhouding

Altijd en overal de financiële administratie van uw vereniging beschikbaar, in één overzichtelijk boekhoudsysteem.

Link

productgrid-dataservice

Club.Dataservice

Toon volledig automatisch competitiegegevens en verenigingsinformatie vanuit Sportlink Club, op uw eigen site.

Link

productgrid-opleidingen

Club.Opleidingen

Met Club.Opleidingen kunt u opleidingen en cursussen organiseren. Het organiseren van opleidingen binnen uw vereniging was nog nooit zo eenvoudig.

Link

productgrid-trainingen

Club.Trainingen

Alle trainingen snel inplannen voor het hele seizoen. Voeg trainingslocaties en de kleedkamerindeling toe en deel de hele planning met alle leden. Maakt het allemaal net iets leuker en gemakkelijker.

Link

productgrid-vrijwilligers

Club.Vrijwilligers

Met Club.Vrijwilligers betrekt u de vrijwilligers in de planning en taakverdeling van alle vrijwilligerstaken en zorgt u ervoor dat de coördinatie van de vrijwilligers soepel verloopt.

Link

productgrid-website

Club.Website

Een moderne website, volledig afgestemd op uw vereniging. Door de koppeling met Sportlink Club is dit een optimaal interactiekanaal met uw leden en betrokkenen.

Link

productgrid-app

Club.Mobiel

Club.Mobiel biedt meer dan alleen de mogelijkheid om te communiceren met uw leden. Met Club.Mobiel kunt u sponsors blij maken en zodoende ook meer inkomsten genereren.

Link

productgrid-ads

Club.Ads

Sponsors zijn belangrijk voor het verenigingsleven — van levensbelang zelfs. Met Club.Ads biedt u sponsors een maximaal podium om zich te profileren. Publiceer eenvoudig op diverse kanalen.

Link

productgrid-tv

Club.TV

Sportlink Club.TV is de meest moderne narrowcast oplossing voor de kantine waarmee u leden én gasten kunt informeren en betrekken bij uw club.

Op Club.Boekhouding zijn voorwaarden van toepassing. Een gedetailleerde beschrijving is te vinden in de online handleiding van Club.Boekhouding in het support center.

Sportlink actueel

19 juli, 2018

Sportlink Club Update

We hebben de afgelopen periode flink wat modules van Sportlink eens onderhanden genomen. Zowel Club.Basis, Club.Boekhouding, Club.Vrijwilligers, Club.Trainingen, Club.TV als Club.Website zijn voorzien van allerlei nieuwe, handige en nuttige mogelijkheden. In het Support Center vind je het complete overzicht van alle Sportlink… Meer lezen

11 juli, 2018

Club.TV – What’s new

We hebben Club.TV uitgebreid met twee nieuwe mogelijkheden. Je kunt er direct mee aan de slag! Beschikt jouw vereniging nog niet over Club.TV en ben je onder andere door onderstaande update geïnteresseerd? Check dan de webpagina over Club.TV of bel ons… Meer lezen

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief