Voordelen

 • Volledig SEPA proof

 • Integratie met ledenadministratie en contributie

 • Financiële administratie snel overdraagbaar

 • Overal en altijd te gebruiken

 • In 1 oogopslag inzicht in financiële administratie

Belangrijkste functies

 • Flexibel in te richten boekjaren
 • Grootboekschema’s en rekeningen opmaken
 • Journaalposten opmaken
 • Saldilijst debiteuren en crediteuren
 • Winst- en verliesrekening én balans

Boekhouding voor de vereniging

Hoe zorgt u ervoor dat u de boekhouding altijd op orde heeft, zonder dat u hier al te veel tijd aan kwijt bent? Met Club.Boekhouding heeft u hét boekhoudpakket voor verenigingen in handen waarmee u altijd en overal inzicht heeft in de financiën van uw vereniging. Club.Boekhouding is voor iedereen geschikt, ook voor mensen zonder boekhoudervaring.

Bijna 1.500 verenigingen maken gebruik van Club.Boekhouding

Integratie met ledenadministratie en contributie

Alle financiële processen van uw vereniging worden in Club.Boekhouding aan elkaar gekoppeld: van contributieregistratie tot facturatie en van inning tot registratie in de boekhouding. Club.Boekhouding heeft als enorm voordeel dat het speciaal ontwikkeld is voor verenigingen. Als de ledenadministratie in Club.Basis zit, de contributie via Club.Contributie verloopt, dan is Club.Boekhouding een logisch verlengstuk.

Eenvoudig en efficiënt boekhouden met Club.Boekhouding: Meer tijd voor sport!

Uw financiën veilig opgeslagen

In de boekhouding van uw vereniging wordt belangrijke informatie opgeslagen, deze moet beschikbaar blijven voor uw vereniging.
Begeeft de computer van de penningmeester het, of komt er een nieuwe penningmeester die de boekhouding overneemt? Geen enkel probleem, met Club.Boekhouding beschikt u over een boekhoudprogramma waarmee u veilig vanaf iedere locatie kunt werken, want Club.Boekhouding werkt in de cloud.

Hoe werkt het?

De boekhouding is niet iets dat je zo maar in 1 dag even regelt. We beseffen dat het soms best complex kan zijn. Daarom hebben we handleidingen voor je opgemaakt, om je verder te helpen. We hebben de handleidingen voor Club.Boekhouding voor je klaarstaan in het Support Center zodat je exact weet hoe je met Club.Boekhouding van start kunt!

Wat kost Club.Boekhouding?

Zoals je van ons gewend bent, zijn de prijzen gebaseerd op het aantal leden van je club. Wel zo eerlijk. De kosten voor Club.Boekhouding zijn als volgt:

 • € 0,30 per lid per jaar
 • € 10,- eenmalige kosten
 • € 50,- jaarlijkse vaste kostenCLUBVERHALENLees meer verhalen

“Voor bijna alle administratieve zaken gebruikten we tijdenlang Excel-sheets. Nu besparen we tijd en creëren we een overzicht van alle uitgaven en inkomsten dat anders niet eenvoudig haalbaar was”

— Hendrik Jan, Financiën bij Alphense Boys

Bekijk verhaal

Tips om je te helpen met boekhouden

Bekijk de tips

Bekijk ook eens

Link

productgrid-basis

Club.Basis

Maak het besturen van de vereniging gemakkelijk. Club.Basis is de basis van een online oplossing voor alle bestuurders en vrijwilligers in uw vereniging.

Link

productgrid-contributie

Club.Contributie

Met een druk op de knop berekent u de contributie voor al uw leden. Het organiseren en innen van contributie en andere kosten wordt met Club.Contributie een stuk eenvoudiger!

Link

productgrid-boekhouding

Club.Boekhouding

Altijd en overal de financiële administratie van uw vereniging beschikbaar, in één overzichtelijk boekhoudsysteem.

Link

productgrid-dataservice

Club.Dataservice

Toon volledig automatisch competitiegegevens en verenigingsinformatie vanuit Sportlink Club, op uw eigen site.

Link

productgrid-trainingen

Club.Trainingen

Alle trainingen snel inplannen voor het hele seizoen. Voeg trainingslocaties en de kleedkamerindeling toe en deel de hele planning met alle leden. Maakt het allemaal net iets leuker en gemakkelijker.

Link

productgrid-vrijwilligers

Club.Vrijwilligers

Met Club.Vrijwilligers betrekt u de vrijwilligers in de planning en taakverdeling van alle vrijwilligerstaken en zorgt u ervoor dat de coördinatie van de vrijwilligers soepel verloopt.

Link

productgrid-website

Club.Website

Een moderne website, volledig afgestemd op uw vereniging. Door de koppeling met Sportlink Club is dit een optimaal interactiekanaal met uw leden en betrokkenen.

Link

productgrid-app

Club.Mobiel

Club.Mobiel biedt meer dan alleen de mogelijkheid om te communiceren met uw leden. Met Club.Mobiel kunt u sponsors blij maken en zodoende ook meer inkomsten genereren.

Link

productgrid-ads

Club.Ads

Sponsors zijn belangrijk voor het verenigingsleven — van levensbelang zelfs. Met Club.Ads biedt u sponsors een maximaal podium om zich te profileren. Publiceer eenvoudig op diverse kanalen.

Link

productgrid-tv

Club.TV

Sportlink Club.TV is de meest moderne narrowcast oplossing voor de kantine waarmee u leden én gasten kunt informeren en betrekken bij uw club.

Link

productgrid-avg

Club.AVG

Als vereniging ben je verantwoordelijk voor het beheer van persoonsinformatie van leden. Met Club.AVG laat je zien dat jouw vereniging goed omgaat met privacy-gegevens van leden! Dit wil iedere vereniging toch netjes voor elkaar hebben?

Link

productgrid-avg

Club.Toernooien

Altijd weer die lastige Excel-schema’s erbij pakken om de poule-indeling én de knock-out fase van een toernooi te organiseren? Club.Toernooien helpt jouw vereniging bij deze uitdaging.

Link

productgrid-opleidingen

Club.Opleidingen

Met Club.Opleidingen kunt u opleidingen en cursussen organiseren. Het organiseren van opleidingen binnen uw vereniging was nog nooit zo eenvoudig.

Op Club.Boekhouding zijn voorwaarden van toepassing. Een gedetailleerde beschrijving is te vinden in de online handleiding van Club.Boekhouding in het support center.

Sportlink actueel

13 oktober, 2021

Spelersfoto’s in de app bijgewerkt?

De warming up is gedaan, veters zitten goed vast... De scheids loopt langs en controleert nog even alle spelerspassen. We zijn nu echt klaar voor de wedstrijd. Of… Iemand uit het team heeft geen actuele spelersfoto. Dat kan zomaar betekenen… Meer lezen

30 augustus, 2021

Nieuw design Club.TV

YES! Het nieuwe design voor Club.TV is klaar. Dat betekent nog frissere en mooiere fragmenten op het tv-scherm in de kantine. Beschikt jouw club (nog) niet over Club.TV en ben je benieuwd? Begrijpelijk! Club.TV is een enorm gaaf middel om… Meer lezen

14 juli, 2021

Sportlink op de agenda bij het bestuur

Hoe ziet de agenda van jullie bestuursvergadering eruit? Secretariële zaken, sponsoren, evenementen, kantinebeheer, wedstrijdzaken... We zien dat het onderwerp Sportlink ook steeds vaker voorbij komt, zeker in aanloop naar het nieuwe seizoen. En als het tijdens de bestuursvergadering dan over… Meer lezen

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief