icon-devicesNog makkelijker en leuker met uw leden communiceren? Wij zijn met iets heel moois bezig…

Voordelen

 • Alle informatie uit Sportlink direct op uw website

 • Alle informatie vanuit de bron

 • Eenvoudig te plaatsen en beheren

 • Meer bezoekers op uw website

 • Genereer meer sponsorinkomsten

Belangrijkste functies

 • Programma’s publiceren
 • Uitslagen publiceren
 • Standen publiceren
 • Verjaardagen publiceren
 • Teams tonen
 • Sponsoren publiceren

Club.Data: Sportlink gegevens eenvoudig en overal beschikbaar. Vanuit de bron.

Met Club.Data voorziet u eenvoudig al uw communicatiemiddelen van de meest actuele data en voorkomt dubbele invoer. Club.Data is het hulpmiddel bij uitstek om leden aan uw club te binden en meer sponsorinkomsten te genereren.

Weten wat er speelt

Betrokken leden. Dat is de kern van een moderne vereniging. Uw leden zijn zeer geïnteresseerd in alles rond de wedstrijden. Programma, standen en uitslagen. Maar ook in andere activiteiten rond de vereniging. Dat klinkt eenvoudig: maar hoe zorgt u dat uw leden via de website, via de schermen in de kantine en via de smartphone altijd over de meest actuele informatie beschikken?

Goed om te weten dat u alle informatie vanuit Sportlink met Club.Data beschikbaar heeft.

Op die manier maakt u uw verenigingscommunicatie nog waardevoller en bindt u uw leden. Niet alleen goed voor uw leden maar ook uw sponsors kunnen profiteren van extra exposure.

‘’Met Club.Data heb ik geen omkijken meer naar het publiceren van clubnieuws op de website. Alle actuele informatie wordt vanuit Sportlink Club rechtstreeks op de website gepubliceerd. En gelijk op de schermen in de kantine.’’

Alles vanuit de bron: Sportlink

Club.Data is meer dan alleen programma, standen en uitslagen. Denk bijvoorbeeld aan leden, teamindelingen, activiteiten en sponsoren. Maar ook actuele informatie zoals kleedkamerindelingen en afgelastingen. Niet alleen de informatie van uw vereniging maar ook van ‘tegenstanders’ en competitiedata van de bond komt zo beschikbaar. Feitelijk is alle Sportlink informatie via Club.Data beschikbaar.

Aanpassing gedaan in Sportlink? Alle communicatiemiddelen zijn gelijk weer actueel en uw leden gelijk op de hoogte! Zonder overtikken en dus zonder extra werk. Dat is het voordeel van informatie gebruiken die direct uit de bron komt.

Benieuwd naar wat er allemaal getoond kan worden? Bekijk de volledige lijst van artikelen van Club.Data in ons support center.

Geen extra invoer, eenmalig instellen

Eerst de teams in Sportlink invoeren? Uw bestuur en commissies juist invoeren? En dan dezelfde riedel herhalen in het content management systeem van uw website zodat het ook correct op de website staat? En nogmaals invoeren voor op de schermen in de kantine? Of bent u daar maar mee opgehouden? Groot voordeel van Club.Data is dat dat niet meer nodig is. Een keer instellen en de informatie wordt voortaan vanzelf getoond. Makkelijker kan echt niet.

Extra hulpmiddel voor de technici

U krijgt niet alleen de data van ons. Ook een handig hulpmiddel om de data te structureren en in te stellen. Dat leggen we graag uit aan de hand van een voorbeeld: u wenst verjaardagen te tonen op de website. U gebruikt onze tool, geeft aan dat u 2 dagen terug wil kijken en week vooruit. En u wenst voornaam en elftal te tonen. Een paar kliks later staat er kant-en-klare code op uw scherm. Knippen, plakken en klaar. En zo maakt u ook de standen op, de wedstrijdschema’s, de kleedkamer indelingen enzovoorts.
Lees alles over het werken met de Javascript Library in ons support center.

Persoonlijk omgeving voor uw leden

Ook voor uw leden kunt u informatie op maat bieden. Na het inloggen kunnen ze de eigen informatie inzien en waar toegestaan aanpassen. Ook dat scheelt weer werk. Ook kunnen de leden bijvoorbeeld de eigen facturen inzien. Maak het uzelf makkelijk en laat Club.Data het werk doen!

Benieuwd naar voorbeelden van Club.Data?

Bekijk vooral onderstaande voorbeelden. Dan weet u gelijk wat u mag verwachten! Op deze websites worden onder andere standen, uitslagen en teamindelingen getoond door middel van Club.Data
We werken aan een nóg
slimmer totaalpakket

We zijn druk bezig om het communiceren met leden, bestuurders en andere betrokkenen bij uw vereniging nog beter en makkelijker te maken.
Via de site, via mobiel en de kantine.

Slimmer communiceren betekent meer tijd voor sport.


Wilt u als eerste op de hoogte zijn zodra er meer bekend is?
Laat dan uw gegevens achter.

[iphorm id=”6″ name=”Club.Data – Blijf op de hoogte”]

Sportlink actueel

13 oktober, 2021

Spelersfoto’s in de app bijgewerkt?

De warming up is gedaan, veters zitten goed vast... De scheids loopt langs en controleert nog even alle spelerspassen. We zijn nu echt klaar voor de wedstrijd. Of… Iemand uit het team heeft geen actuele spelersfoto. Dat kan zomaar betekenen… Meer lezen

30 augustus, 2021

Nieuw design Club.TV

YES! Het nieuwe design voor Club.TV is klaar. Dat betekent nog frissere en mooiere fragmenten op het tv-scherm in de kantine. Beschikt jouw club (nog) niet over Club.TV en ben je benieuwd? Begrijpelijk! Club.TV is een enorm gaaf middel om… Meer lezen

14 juli, 2021

Sportlink op de agenda bij het bestuur

Hoe ziet de agenda van jullie bestuursvergadering eruit? Secretariële zaken, sponsoren, evenementen, kantinebeheer, wedstrijdzaken... We zien dat het onderwerp Sportlink ook steeds vaker voorbij komt, zeker in aanloop naar het nieuwe seizoen. En als het tijdens de bestuursvergadering dan over… Meer lezen

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief