Club.Toernooien – Gratis beschikbaar voor héél 2021

Competities liggen vooralsnog stil vanwege corona. We zien dat er onder de jeugd (t/m 18 jaar) bij veel clubs onderlinge oefenwedstrijdjes en toernooitjes gespeeld worden. In deze toch al moeilijke periode met corona, komen we alle verenigingen graag een beetje tegemoet. Dit doen we door Club.Toernooien voor héél 2021 gratis beschikbaar te stellen. Een cadeautje van Sportlink!

En niet alleen krijgt je vereniging de software, we verzorgen ook een aantal workshops om je op weg te helpen! Nu handig voor onderlinge toernooitjes bij de jongste jeugd. En in de zomer, als we hopelijk allemaal weer mogen spelen, inzetbaar voor toernooien bij álle teams!

Gratis beschikbaar in de shop!
Je kunt Club.Toernooien vanaf nu gratis in de shop in Sportlink Club bestellen. De module is tot en met 31-12-2021 beschikbaar voor jullie! En daarna zetten we het weer uit. Dus geen automatische verlenging of kosten.

Automatische indeling
van poule tot finale

Alles direct zichtbaar
op Club.TV en in de app

Ook de veld-indeling gaat
volledig automatisch


Een toernooischema maken was nog nooit zo gemakkelijk!

Het jaarlijkse toernooi op de club is voor zowel de leden als de fans toch weer een hoogtepuntje van het seizoen. Voor de één draait het om de gezelligheid en voor anderen is die eerste prijs toch het meest belangrijk. Bij de organisatie van een toernooi komt toch wel wat kijken. Denk aan de veiligheid, de bier voorraad, de scheidsrechters maar ook de bemanning achter de bar. En dan hebben we het nog niet eens over het aanmelden van teams, de poule-indeling tot aan de knock-out fase en finales en de veldindeling. Bij het laatstgenoemde helpt Club.Toernooien jouw vereniging.

Teams en velden invoeren en het systeem doet de rest!

Door Club.Toernooien kun je alle Excel-schema’s die je voorheen gebruikte nu toch echt wegleggen. Jij geeft in Club.Toernooien aan welke teams er mee doen en welke velden en kleedkamers er beschikbaar zijn. Het systeem doet vervolgens het werk voor je. Er rolt zo een complete planning voor het toernooi uit, van de poule-fase tot aan de finale!

  • Onbeperkt aantal teams invoeren, dus ook voor grote toernooien
  • Teams invoeren, de poule-indeling rolt direct uit het systeem
  • Ook niet-leden (zoals ouders) kunnen meedoen aan het toernooi
  • Geen dubbel werk, geen dubbele invoer
  • Iedereen is op de hoogte via Club.TV

Wat kost Club.Toernooien?

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, is Club.Toernooien gratis beschikbaar voor héél 2021. Vanaf 2022 geldt het reguliere tarief voor Club.Toernooien, dat is als volgt:

  • € 0,10 per lid per jaar
  • € 50,- vast bedrag per jaar

Voorbeeld: Voor een vereniging van 400 leden kom je dus uit op € 90,- per jaar.Nieuw! Toernooien in de app

Onderdeel van het organiseren van een toernooi, is dat alle spelers én toeschouwers vooraf goed geïnformeerd worden. Wanneer is het toernooi, hoe laat is de opening, wat is de poule-indeling, welke clubs komen er, hoe laat is de finale… En ook tijdens het toernooi wil je graag iedereen goed informeren over de uitslagen, de veldindeling en de knock-out fase tot aan de finale.

Met Club.Toernooien kun je vanaf nu alle informatie over het toernooi ook in de app delen.


Uitleg?

Wil je meer weten over Club.Toernooien? We geven webinars waarin we je alles laten zien. Aanmelden voor het webinar doe je via onderstaande button.

Webinar over Club.Toernooien

Het toernooi op Club.TV in de kantine!✔ Teams invoeren
✔ Veldindeling
✔ Toernooischema
✔ Uitslagen bijhouden
✔ Alles op Club.TV
”In de winterstop organiseren we een toernooi en dat gaan we met Club.Toernooien doen. We hebben een enorm tv-scherm in de kantine hangen. Daar kan iedereen de uitslagen en de poule-standen terugzien!”

Zien hoe Club.Toernooien werkt?

Sluit je aan bij het webinar?

Webinar over Club.Toernooien