Een alles-in-één pakket, dat is waar veel clubs op zitten te wachten, toch? En het kan! Want Sportlink is meer dan alleen ledenadministratie.

Hoe gaat jouw vereniging om met het organiseren van vrijwilligerswerk? En zijn de financiën op orde, of is het ieder jaar weer een enorme klus om de contributie op tijd binnen te hebben? Laat je vooral helpen door de mogelijkheden van Sportlink! Want ook zaken rondom het innen van de contributie, de boekhouding, vrijwilligerswerk en de indeling van trainingsavonden organiseer je in Sportlink Club.

Voordelen

  • Alles-in-een pakket
  • Financiën op orde
  • Vrijwilligerstaken eerlijk verdeeld
  • Trainingsavonden in 1 agenda

Sportlink en jouw volleybalvereniging

Iedere volleybalvereniging heeft via de bond (Nevobo) automatisch de beschikking over Sportlink Club.Lite. Dat is de oplossing waarmee de ledenadministratie kan worden bijgehouden. Sportlink biedt naast het pakket voor ledenadministratie echter nog veel meer oplossingen om alle administratieve zaken rondom contributie, boekhouding, vrijwilligers en trainingen een stuk gemakkelijker te maken.

Financiën op orde

In Sportlink Club kun je de contributie en boekhouding organiseren. En beide oplossingen zijn volledig gekoppeld aan de ledenadministratie. Kortom; contributiebedragen invoeren, contributieperiode aangeven en innen maar. Vervolgens komen alle geïnde bedragen direct terug in je boekhouding. Handig toch?!

Geen gedoe meer met vrijwilligerstaken

Zijn het steeds dezelfde personen die achter de bar staan? Erg herkenbaar. In Sportlink Club.Vrijwilligers kun je alle vrijwilligerstaken ontzettend eenvoudig verdelen onder alle leden. Via mail worden ze allemaal op de hoogte gebracht wanneer, waar en hoe laat ze verwacht worden om hun vrijwilligerstaak uit te voeren.

Plan alle trainingen in voor het hele seizoen

Er staat weer iemand klaar met zijn sporttas om te trainen, maar diegene weet niet dat de training is verzet van 19:00 naar 20:00 uur vanavond. Iets wat ieder seizoen wel vaker gebeurt, helaas! Maar, dit kun je voorkomen. Met Club.Trainingen plan je alle trainingen voor het hele seizoen in één keer in. En als de training verzet wordt, dan kun je vanuit Sportlink direct de betreffende leden een mailtje sturen. Maak zo je leden blij!

Wat vinden andere clubs van Sportlink?

 

”Mede door de integratie met de ledenadministratie heeft het gebruik van Club.Contributie echt tot een kwaliteitsverbetering van onze administratie geleid. Contributie innen was nog nooit zo gemakkelijk.”

”Het gebruik van Club.Basis in combinatie met Club.Boekhouding heeft zeker geleid tot meer gemak van onze administratie. Uiteraard biedt de online administratie een groot voordeel doordat het overal en altijd bereikbaar is. Met Club.Boekhouding zijn onze financiën helemaal op orde!”


Vraag een gratis proefabonnement aan

Maak vrijblijvend kennis met alle mogelijkheden van onze alles-in-1 oplossing.

 Bekijk ook eens

Link

productgrid-basis

Club.Basis

Maak het besturen van de vereniging gemakkelijk. Club.Basis is de basis van een online oplossing voor alle bestuurders en vrijwilligers in uw vereniging.

Link

productgrid-contributie

Club.Contributie

Met een druk op de knop berekent u de contributie voor al uw leden. Het organiseren en innen van contributie en andere kosten wordt met Club.Contributie een stuk eenvoudiger!

Link

productgrid-boekhouding

Club.Boekhouding

Altijd en overal de financiële administratie van uw vereniging beschikbaar, in één overzichtelijk boekhoudsysteem.

Link

productgrid-dataservice

Club.Dataservice

Toon volledig automatisch competitiegegevens en verenigingsinformatie vanuit Sportlink Club, op uw eigen site.

Link

productgrid-opleidingen

Club.Opleidingen

Met Club.Opleidingen kunt u opleidingen en cursussen organiseren. Het organiseren van opleidingen binnen uw vereniging was nog nooit zo eenvoudig.

Link

productgrid-trainingen

Club.Trainingen

Alle trainingen snel inplannen voor het hele seizoen. Voeg trainingslocaties en de kleedkamerindeling toe en deel de hele planning met alle leden. Maakt het allemaal net iets leuker en gemakkelijker.

Link

productgrid-vrijwilligers

Club.Vrijwilligers

Met Club.Vrijwilligers betrekt u de vrijwilligers in de planning en taakverdeling van alle vrijwilligerstaken en zorgt u ervoor dat de coördinatie van de vrijwilligers soepel verloopt.

Link

productgrid-website

Club.Website

Een moderne website, volledig afgestemd op uw vereniging. Door de koppeling met Sportlink Club is dit een optimaal interactiekanaal met uw leden en betrokkenen.

Link

productgrid-app

Club.Mobiel

Club.Mobiel biedt meer dan alleen de mogelijkheid om te communiceren met uw leden. Met Club.Mobiel kunt u sponsors blij maken en zodoende ook meer inkomsten genereren.

Link

productgrid-ads

Club.Ads

Sponsors zijn belangrijk voor het verenigingsleven — van levensbelang zelfs. Met Club.Ads biedt u sponsors een maximaal podium om zich te profileren. Publiceer eenvoudig op diverse kanalen.

Link

productgrid-tv

Club.TV

Sportlink Club.TV is de meest moderne narrowcast oplossing voor de kantine waarmee u leden én gasten kunt informeren en betrekken bij uw club.