Voordelen

 • Alle vrijwilligers en taken direct in kaart

 • Eenvoudig communiceren met uw vrijwilligers

 • Integratie met ledenadministratie

 • Overzicht van inzet per vrijwilliger

 • Snel zoeken en vinden van vervangers

Belangrijkste functies

 • Beschikbaarheid per vrijwilliger registreren
 • Plannen en toewijzen van taken
 • Automatische herinneringsmails
 • Onkostenvergoedingen registreren
 • Ondersteunt ook afkopen van taken

Club.Vrijwilligers

Vrijwilligers houden uw vereniging draaiende. Het is dan ook erg belangrijk om deze groep enthousiast te houden. Toch blijft het ieder seizoen weer een hele klus om leden voor vrijwilligerstaken bij de club te betrekken. Club.Vrijwilligers gaat jou en je vereniging hier bij helpen.

Hoe kunt u de vrijwilligers enthousiast en betrokken houden bij uw vereniging? Iedere lid van de vereniging heeft een voorkeur voor bepaalde vrijwilligerstaken en is alleen op bepaalde dagen en data beschikbaar. Deze voorkeuren kunt u eenvoudig vastleggen in Club.Vrijwilligers. U kunt deze voorkeuren gebruiken bij het verdelen en inplannen van de vrijwilligerstaken. Op deze manier plant u uw vrijwilligers zo efficiënt mogelijk in, zodat uw leden tevreden zijn met de ingeplande vrijwilligerstaken. Het coördineren van de vrijwilligerstaken is op deze manier erg eenvoudig.

Hoe houdt u momenteel uw leden op de hoogte van de verdeelde vrijwilligerstaken? Iedere vrijwilliger een aparte e-mail toesturen vergt enorm veel tijd. En mocht u iedere vrijwilliger bijvoorbeeld twee dagen voor de ingeplande taak ook nog een herinnering willen sturen, dan bent u nog meer tijd kwijt. In Club.Vrijwilligers stuurt u al uw leden eenvoudig een e-mail toe en kunt u instellen wanneer automatisch een herinneringsmail wordt verstuurd. ‘Ik was mijn bardienst vergeten’ behoort met Club.Vrijwilligers tot het verleden.

Met Club.Vrijwilligers heeft u altijd en overal een overzicht van de planning en verdeling van alle vrijwilligerstaken. De leden geven hun voorkeuren aan, de vrijwilligerscoördinator plant de taken in en brengt de vrijwilligers via mail vanuit Club.Vrijwilligers op de hoogte. Laat het systeem het werk doen!

Nieuw in Club.Vrijwilligers
Wij hebben Club.Vrijwilligers uitgebreid met nog veel meer mogelijkheden. Wij zetten alle nieuwe mogelijkheden voor u op een rijtje.

 • Het toevoegen van personen aan een reeks vrijwilligerstaken;
 • Maken van een conceptplanning;
 • Vrijwilligerstaken zichtbaar in een digitale kalender;
 • Toevoegen van voorkeurstaken aan een grote groep leden;
 • Toewijzen van vrijwilligerstaken aan een grote groep leden;
 • Vrijwilligerstaken toevoegen aan een zelf aan te maken locatie;
 • Overzicht van niet-ingedeelde vrijwilligers.Club.Vrijwilligers en de Sportlink apps
Maakt je club gebruik van Club.Mobiel? Dan zijn er nog meer mogelijkheden om de vrijwilligerscoördinatie te vereenvoudigen. Club.Mobiel combineert Club.Vrijwilligers namelijk ook met de Sportlink apps. Dit betekent dat vrijwilligers zelf via de app heel eenvoudig kunnen aangeven welke bardienst zij bijvoorbeeld graag willen draaien. Maar de combinatie van Club.Vrijwilligers en de Sportlink apps biedt meer!product-logo-vrijwilligers.MP

 • Leden kunnen zelf via de app voorkeurstaken en beschikbaarheid aangeven. Dit scheelt veel handmatige handelingen;
 • De toegewezen vrijwilligerstaken worden beschikbaar gesteld in de app. Indien de taak het toelaat (conform de instellingen) kunnen vrijwilligers onderling taken ruilen. Dit scheelt veel coördinatie;
 • Ook kunt u een taak publiceren en kunnen vrijwilligers zichzelf inschrijven op een taak.

Ofwel: de combinatie Club.Mobiel, Club.Vrijwilligers en een Sportlink app maakt het organiseren van vrijwilligerswerk makkelijker en zelfs leuker!

Hoe werkt het?

We hebben de handleidingen voor Club.Vrijwilligers voor je klaarstaan. Neem vooral een kijkje in het Support Center zodat je exact weet hoe je met Club.Vrijwilligers van start kunt!

CLUBVERHALENLees meer verhalen

“Mensen schrijven zichzelf nu via de app in voor een vrijwilligerstaak. We hebben veel meer grip gekregen op het werven van vrijwilligers”

— Matthijs, Organisatie bij RKDES

Bekijk verhaal

Bekijk ook eens

Link

productgrid-basis

Club.Basis

Maak het besturen van de vereniging gemakkelijk. Club.Basis is de basis van een online oplossing voor alle bestuurders en vrijwilligers in uw vereniging.

Link

productgrid-contributie

Club.Contributie

Met een druk op de knop berekent u de contributie voor al uw leden. Het organiseren en innen van contributie en andere kosten wordt met Club.Contributie een stuk eenvoudiger!

Link

productgrid-boekhouding

Club.Boekhouding

Altijd en overal de financiële administratie van uw vereniging beschikbaar, in één overzichtelijk boekhoudsysteem.

Link

productgrid-dataservice

Club.Dataservice

Toon volledig automatisch competitiegegevens en verenigingsinformatie vanuit Sportlink Club, op uw eigen site.

Link

productgrid-opleidingen

Club.Opleidingen

Met Club.Opleidingen kunt u opleidingen en cursussen organiseren. Het organiseren van opleidingen binnen uw vereniging was nog nooit zo eenvoudig.

Link

productgrid-trainingen

Club.Trainingen

Alle trainingen snel inplannen voor het hele seizoen. Voeg trainingslocaties en de kleedkamerindeling toe en deel de hele planning met alle leden. Maakt het allemaal net iets leuker en gemakkelijker.

Link

productgrid-vrijwilligers

Club.Vrijwilligers

Met Club.Vrijwilligers betrekt u de vrijwilligers in de planning en taakverdeling van alle vrijwilligerstaken en zorgt u ervoor dat de coördinatie van de vrijwilligers soepel verloopt.

Link

productgrid-website

Club.Website

Een moderne website, volledig afgestemd op uw vereniging. Door de koppeling met Sportlink Club is dit een optimaal interactiekanaal met uw leden en betrokkenen.

Link

productgrid-app

Club.Mobiel

Club.Mobiel biedt meer dan alleen de mogelijkheid om te communiceren met uw leden. Met Club.Mobiel kunt u sponsors blij maken en zodoende ook meer inkomsten genereren.

Link

productgrid-ads

Club.Ads

Sponsors zijn belangrijk voor het verenigingsleven — van levensbelang zelfs. Met Club.Ads biedt u sponsors een maximaal podium om zich te profileren. Publiceer eenvoudig op diverse kanalen.

Link

productgrid-tv

Club.TV

Sportlink Club.TV is de meest moderne narrowcast oplossing voor de kantine waarmee u leden én gasten kunt informeren en betrekken bij uw club.

Op Club.Vrijwilligers zijn voorwaarden van toepassing. Een gedetailleerde beschrijving is te vinden in de online handleiding van Club.Vrijwilligers in het support center.

Sportlink actueel

10 september, 2019

Bijeenkomst bij SV Deurne

Woensdagavond 11 september zijn we bij SV Deurne. Ben jij er ook bij? We geven van 19:00 tot 22:00 uur een workshop over de het mediapakket van Sportlink. Vooral 'starters' met een mediapakket schuiven aan. We laten zien en we… Meer lezen

27 augustus, 2019

Hoe helpt Sportlink in het weekend?

We krijgen nog weleens de vraag welke support Sportlink in het weekend biedt om alles rondom Sportlink Club zo goed mogelijk te laten verlopen.    Zo staat Sportlink voor je klaar  Sportlink is tijdens weekenden als volgt georganiseerd. De servicedesk heeft ‘storingsdienst’. Dat houdt… Meer lezen

21 augustus, 2019

Workshop ledenadministratie in Sportlink Club

Toe aan een opfriscursus van de ledenadministratie in Sportlink? Of ben jij de nieuwe ledenadministrateur bij de vereniging en kun je wel wat extra hulp gebruiken? Wij gaan je helpen! Op 5 september geven we een workshop (online) van de… Meer lezen

Op de hoogte blijven van nieuwe features, updates en evenementen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief